ARALIK ÇEKİLİŞİMİZ BAŞLIYOR..
ÇEKİLİŞİMİZ BİTMİŞTİR. BUNCA ZAMAN EMEK VE KİTAP VEREN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. YÜREĞİNİZE SAĞLIK GÜZEL İNSANLAR..
1.244 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Çooook teşekkür ederim. Gerçekten çok mutlu oldum. İlginize ayrıca teşekkür ederim 🙏😇
rica ederiim :) keyifli okumalar dilerim
Çook ama çoook teşekkür ederim😊😊İlk defa bir çekilişte kazanıyorum
Keyifli okumalar şimdiden :)
Çok mutlu oldum,yazarından imzalı olması ayrı bir mutluluk😊 teşekkürler
keyifli okumalar :)
İlk katıldığım çekiliş sizinkiydi; kazanmıştım, son çekilişinize de yetiştim ve çıktı çok teşekkür ederim Ayhan bey, hepimiz mutlu ediyorsunuz. İyiliklerinizin karşılığını almanız temennisiyle ☘️
teşekkür ederim Allah herkesin kalbine göre versin inşallah..
1 yanıtı göster
İlk defa berkutay soysaldan Gelmeyeni Beklemek kitabını kazanmıştım twiterden.. sağolsunlar oyalaya oyalaya göndermediler. Bu gelirse ilk defa bi çekilişten kitap kazanmış olacağım.. kitap bağışlayanlara ve size gönülden teşekür ediyorum 😊🌴
Önceki 2 yanıtı göster
keyifli okumalar :)) şimdiye kadar gitmeyen kitap yok çekilişlerimizde. ilk olmazsınız o konuda içiniz rahat olsun
1 yanıtı göster
Sizlerin kitap kazandığına mı sevineyim yoksa sizle iletişime geçemeyen kişinin neden müsait olmadığını? Acaba ne gibi bir sorunu olduğunu mu düşünüp hüzünleneyim? :)) arkadaşlar elbet iletişime geçilecek herkesle. Yalnızca arkadaşlara da biraz zaman verin.
Teşekkürler :) Herkese iyi okumalar.
size de keyifli okumaalr :)