2020 8. kitabı
Öncelikle yazarın üslubuna bakacak olursak bu kendisine ait okuduğum 6. kitabıdır. Hiçbir kitabı birbirini tekrar etmez ve ayrıca kelimeleri özenle seçilir. Asıl hususa gelecek olursak Selman Kayabaşı'na ait başka bir kitabı okuyan biri kitabına tarihi kurgu demiş. Bu kitaplara o gözle bakacaksınız siz bu kitapları okumayın azizim! Kendisinin de dediği gibi her hikaye yalan değildir. Onun kitapları gerçek tarihin anlatılmayanlarıdır ki yakın geçmişin sır perdesini aralar. Bunları da Siyaset Bilimi son sınıf öğrencisi olarak söylüyorum. Okulda örtülü olanlar verilmez hocanın insafına bağlısınızdır ancak tarih anlatılmayan şeylerle yığılı. Asla gerçek olanı bilemeyeceksiniz. Çünkü ya kafir buna engel olacak ya da devlet erkanının gizli unsuru olacak. Bu kitabında da yazar ters köşe yapmayı başardı. İnsanın içinden geçenlerle gerçekler elbet bir değil. Ama yürek burkulur. Türk uyanık olmalıdır. Türk başını kuma gömemez. Düşman hala yerli yerinde savaşın ise şekli değişmiş sadece. Allah devletimize zeval vermesin al bayrağımızı mavi göğünden indirmek isteyenlere de fırsat vermesin. Selman Kayabaşı'nın kitapları birer tarihi kurgu değil anlatılmayan gerçeklerin kitaplaştırılmış halidir. Hocalı katliamında Şehid olanlara mevla rahmet buyursun. Allah Türk' ü de Ümmeti-i Muhammed'i de korusun. Var ol efendi!
HançerSelman Kayabaşı · Yakın Plan Yayınları · 2019377 okunma
En kısa sürede okuyacağım 👍 Tavsiyen için teşekkür ederim canım 💙