Arkadaşlar öğretmen camiası olarak ortak bir liste hazırlayalım ve paylaşalım herkes tavsiye ettiği kitabı ve seviyesini bu gönderi altında veya mesajla bana ulaştırsin bir liste hazırlayıp paylaşayım örneğin Yankılı kayalar 5. Sınıflar için uygun bir kitap Gibi
Üç çocuk bir öğretmen ve unutulmaz bir gün (7-8-9) Mucizeleri Saymak (7-8-9) Yeni Öğretmen (4-5) Fahrenheit 451(8-9-10-11-12) Hayvan çiftliği (8-9-10-11-12) Mutlu Prens (4-5-6) Çaylak Filozof (5-6-7) Ben Bir Gürgen Dalıyım (5-6-7-8) Dedemin Bakkalı (6-7-8)
Teşekkürler ilginiz için
* Martı Jonathan Livinston (4.sınıftan itibaren her yaş) * Küçük Prens (4. sınıftan itibaren her yaş) * Küçük Kara Balık (4.sınıftan itibaren her yaş) * Bir Şeftali, Bin Şeftali (4.sınıftan itibaren her yaş), * İnci (8.sınıftan itibaren), * Çocuklara ve Büyüklere Masallar (8. sınıftan itibaren), * Kelile ve Dimne (6.sınıftan itibaren) * Samanadam (6.sınıftan ibaret her yaş) * Filozof Meşe (5.sınıftan itibaren her yaş) * Ağaç Diken Adam (5. sınıftan itibaren her yaş)
Liste, sürekli olarak güncellenmektedir.
Haritada Kaybolmak Kraliçeyi Kurtarmak 5. Ve 6. Sınıflar için uygun Insan Ne ile Yaşar Martı- 8. Sınıflar için uygun
Martin Eden
Martin Eden
lise düzeyi için uygundur hocam ayrıca
Posta Kutusundaki Mızıka
Posta Kutusundaki Mızıka
ve
“-miş” Gibi Yaşamak
“-miş” Gibi Yaşamak
da eklenebilir lise için
Teşekkürler katkılarınız için
“Çaylak ile filozof” 9 yaş üstü herkesin okuyabileceği ve okuması gereken bir kitap serisi.
Sol Ayağım Christy Brown Çizgili Pijamalı Çocuk John Boyne 7 ve 8. Sınıflar için