2020 7. kitabı
Hellöö millet yeni bir kitap yorumuyla geldim. Nasılsınız? İyimisiniz? İyisiniz iyisiniiiiz. İyi gördüm sizi. Yarın pazartesi ve şimdiden yoruldum. Hemencecik yorumumu sizinle paylaşıp tavuk gibi bu saatte uyuyacağım. Mario Mazzanti okuduğum üçüncü kitabı. O halde yoruma geçiyorum. Yoruuuum Bir profesör abimiz var adı Meriurgo bu abimizin bir de hastası var gördüğü rüyaları gelip anlatıyor ve bilinç altındaki şeyleri gün yüzüne çıkartmak istiyor. Bizim bu profesörde hastasının bilinç altındaki gerçeğe ulaştığı gün evinin salonunda ölü bulunuyor. Aynı gün o hastası da öldürülmesin mi? İşte olaylae da burasa başlıyor. Bu artık ölü olan profesörün bir arkadaşı meslektaşı var adı Trevis. Bu akıllım kendi başına katilin peşine düşüyor. E haliyle polis bundan şüpheleniyor. Yazığımın başına neler geldi kitapta. Görselde kullandığım mumlar kitapta ölenlerin anısınadır saygı duyun Kitap ilk başlarda çok akıcı giderken araya kendi işlerim girdiği için geç bitti. E haliyle ilk günki heyecan kalmadı ama sonuçta okudum bitirdim ve sevdim. Tavsiye ederim
Gördüğüne Asla İnanmaMario Mazzanti · Sonsuz Kitap · 20182,935 okunma