Bunu yazan kıza yazı yazmayı yasaklamak lazım
Şekerim biliyorsunuz sizden gelen talepler üzerine kendimi feda edip böyle saçma kitapları okuyarak, okuyacak olanları vazgeçirmeye çalışıyorum. Bu sefer ki kurbanımız da
Şeyma Ay
Şeyma Ay
'ın
AsansörBeyza Alkoç · İndigo Kitap · 20187,6bin okunma
3 +1'leme
7,1bin Gösterim
karantina yı okuduysan yorum yazar mısın arkadaşlarım tutturdu oku diye ama asansörden sonra emin değilim
şaka mısın ayol aynı hata iki kere yapılmaz
3 yanıtı göster
Ortaokul çocukları bu kitaplara sarmış dikkat edin . İçeriği öğrenmek için geldim ve aradığımı buldum. 😑
Biri sana gelip bu kızn elinden kağıt kalem ne varsa alın okadar köyü yazıyor uani dese üzülmez misin? Beyza bunu okusa gerçekten üzülür?, 🥺kız emek vermilte yazmış ama sanada saygım sonsuz. 🤷‍♀️
Önceki 3 yanıtı göster
Zaten kucuk yaşta boyle konulu bi kitap yazmasinda değilmi saçmalik?
Sanırım Beyza Alkoç bu kitabı 14 yaşında yazmış. Bende okumadım ama içeriğini biliyorum okumayı da düşünmüyorum.
14 yaşında kafasından bunlar geçiyorsa bir kızın, ailesi bir yerde bir hata yapmış demektir.
3 yanıtı göster
Bir de herkes okuyor. Oysa çok berbat bi kitap.
Karantinayı çok övüyorlar daha okumadım ama okumayı da düşünmüyorum sen eleştir güzelse okuyacağım Beyza Alkoçun kitabı oda
Önceki 8 yanıtı göster
Hem daha dün wattpedde 2 tane kitabı bitirdim ve Wattpaddeki kitapları eleştirmedim lütfen eleştiri yazarken yazan kişinin yorumlarını düzgün okuyunuz teşekkürler.
4 yanıtı göster