2020 85. kitabı
Merhaba arkadaşlar Yazarımızın kalemi ile ilk defa tanıştım ve iyi ki de tanıştım. Bu kitabın yorumlarını görüp çok beğenmiştim. Okumak istedim. Şükür okudum da ve yazarımızın diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum. Kitabın kapak tasarımı çok güzel ilk ona vuruldum. Anlatım dilinin güzelliği beni mest etti. Güzide ve Arif'in karavanla çıktıkları maceraya sizde ortak oluyorsunuz. Benim de hayalim ahhh keşke bir karavanım olsa, tabi ki Arif gibi sevgi dolu , duaların dilinden düşmediği bir yoldaş. İnsan daha ne ister değil mi Hep bu dünya için çalışıyoruz, maalesef istediklerimiz olmayınca hayata küsüyoruz. Umudu olmalı insanın. Umudunu hiiiç kaybetmemeli. Şükür etmeli insan. Herşey için... Güzide ve Arif'in muhabbetleri beni mest etti. İmrendim onların ilişkilerine. Rabbim herkese öyle muhabbet nasip etsin inşallah İkisinin aşkı öyle güzel öyle naiftiki. Kıskanmamak elde değildi. Çok güzel ilişkileri vardı tek eksikleri bir evlat.. Acaba bu mukaddes evlilik bir evlatla taçlandı mı dersiniz ? Bunu okuyup öğrenin arkadaşlar Onlarla gezip öğreniyorsunuz bir çok yeri. Hele yollarda karşılaştıkları insanların hikayeleri ve onların bundan çıkarımlar elde etmesi. Kitap o kadar dolu ki. Ben mest oldum okurken. Okumanızı ve okutmanızı tavsiye ediyorum Sait Köşk yazarımızın kalemi daim olsun inşallah. Sait Köşk
Yol ArkadaşımSait Köşk · Folıant Yayınları · 2019308 okunma