#yolarkadasim @sait.kosk @foliantyayinlari
O kadar sıcak bir kitap yolculuğu sizi bekliyor ki ne desem, nereden başlasam bilemiyorum ️ Kitabı okudukça isminin neden yol arkadaşı oldugunu, herşeyin bu dünyaya bağlı yaşanmaması gerektiğini, dünya seyrinde ilerlerken asıl geliş amacımız ve vazifelerimizi unutmamamız gerektiğini öyle tatlı dille anlatıyor ki.. Adeta kitabı kapatınca huzur kalbinize dokunuyor.. ️️
Güzide ve Arif.. Kahramanlarımızın İstanbuldan Artvin'e uzanan karavanla çıktıkları bu yolculukta nice şehirlerimizi yer edinen Kitabımız, bizlere o yerlere ait tarihi bilgilerle birlikte, şarkılarına da yer vererek oralara gitmişiz duygusunu hissettiriyor. Bu yolculuk sırasında, aynen dünya hayatından geldim geçiyorum misali, yaşam seyri içerisinde ihmal etmememiz gereken görevlerimizi öyle güzel betimleyip anlatmış ki.. Okurken inceden inceye okumaları, ibadetlerim herşekil de kendimi muhasebe etmemi, düşünmemi sağladı. İnsanın yol arkadaşını denk bulması ne kadar önemli... Bulmuşken, kaybetmeden değer bilmek... Geçici bu dünya yolculuğunda herşeye bu gözle bakabilmek... Öyle güzel bir çift ki kahramanlarımız, kitabı bitirirken sabr, şükür ve tefekkür üçgeninde gidip geldim, nefes aldım, yüreğim ısındı adeta ️
️️️
Yazarımızın kalemi ile ilk kez tanışıyor olmama rağmen diğer eserlerini de okuma kararı aldım eğer sizlerde okurken sizi inanç olarak silkeleyecek, hayata pozitif pencereden de bakabileceğinizi hissettiren bu tarz kitapları seviyorsanız mutlaka ama mutlaka bu sıcacık kitabı tavsiye ediyorum ️️ sevgili yazarımızın kalemi daim, okuyucusu bol olsun @sait.kosk ️️
#2020okudugumkitap18
Kitap ile kalın dostlar