Hayal kırıklığı
2020 26. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2020 12:27
Herkese iyi bayramlar sevgili okurlar, Dolu dolu övgüleri duydukça merak edip aldığım hayal kırıklığına uğradığım bir kitap. Bilgimin üstüne bilgi katamadım ,zaman kaybı yaşattı . 20-30 sayfası hariç geri kalan kısım güncelliğini yitirmiş ve karmaşık anlatıma sahip. Anlatmak istenilen dolandırarak yazılmış,metinler arası geçişte bağlantı kopukluğu var . Çoğu kısımda da tekrara düştüğünü söyleyebilirim. Kişisel gelişim kategorisine koymak zorunda kalsam da üzülerek söylüyorum kimseye öneremem. Bu konuyu daha iyi işleyen kitaplara bakmanızı tavsiye ederim. Sağlıcakla kalın...
İrade TerbiyesiJules Payot · Ediz Yayınevi · 201838,4bin okunma
Kapakta olan basımını aldım. Dilinde hiçbir sorun yok anlatım ve içerik sıkıntı basit kalmış günümüze göre
Ben de herkesin bu kadar begenmesine karşılık merak edip okumuştum fakat aynı şekilde bekledigimi bulamamistim. Ve sizin incelemeniz içimi ferahlatti diyebilirim çünkü herkes bu kadar begeniyorken -özellikle Cemil Meriç'in kitap hakkindaki sözü- bana neden bu şekilde oldu diye düşünüyordum. Belki o zamanki kitaplar içinde en iyi kitap bu olabilir fakat günümüz için dediğiniz gibi yetersiz. Yalniz olmadigimi hissetim 😂
Aynı düşüncelere sahip olmamıza çok sevindim. Eleştirilip hayır çok iyi kitaptı diye yorum almaktan korktum. Cemil Meriç bizi yanılttı mı dersin😂 belki başka basımını okudu ya :) Övgülere her zaman aldanmamak lazımmış sağlık olsun üç beş cümle öğrenmiş olduk :)
Bu yorum görüntülenemiyor