How It Works Türkiye - Sayı 20
2020 191. kitabı
Okunma: 05 Haziran 2020 18:57
Bana hitap eden konularla dolu bir sayi idi. Çok severek okudum. Bilim Dinozorlar ölmeseydi ne olurdu? ve bilimin yanıtladığı 11 sıradışı soru daha Koşucunun vücudu Alaşımlar Sihir bilimi Bilim kahramanları: Cecilia Payne-Gaposchkin Karbon ve azot döngüleri Çevre Himalayar’ı keşfedin Hem böylesine bir kültür ve ekoloji çeşitliliği hem de dünyanın en yüksek noktası nasıl bir çarpışmanın sonucu? Sinek neden vızıldar? Solucanlar nasıl kazar? Yaşam ağaçları Teknoloji İşlerimizi görecek robotlar Modern teknolojiler ve aletlerle dolu bu akıllı makineler yaşam şeklimizi değiştirebilir. Av tüfeği nasıl ateş eder? Mükemmel pizzanın sırrı Asma kilidin anatomisi Uzay Güneş’e yolculuk Solar Orbiter, Güneş Sistemi’nin gizemlerini aydınlatmak için Güneş’e yakından bakacak. İnanılmaz astrofotoğraflar Ulaşım Süper hızlı trenler Hırsızlık önleme özellikleri sayesinde aracınız güvende kalıyor. Yamaç paraşütü nasıl uçurulur? Traktör devrimi Tarih İmparator Çin’in gizli mezarı İlk Çin imparatorunun gömülü ordusuyla ve imparatorun gizemli, henüz açılmamış mezarıyla tanışın. Tifolu Mary kimdi? Bölümler Küresel Bakış Kendin Yap Okur Mektupları Soru&Cevap Gelecek Sayı Kısaca
Bilim
How It Works Türkiye - Sayı 20How It Works Türkiye · Doğan Burda Yayıncılık · 202020 okunma