Biri Sizi Düşünüyor 00.00
2020 1. kitabı
Biri Sizi Düşünüyor Bir gençlik kitabı okuyucusuysanız okumanız gereken bir kitap. Hatta çok fazla okumuş olmanıza gerek yok. Çünkü içinde aşk çok az var. Ve benim en sevdiğim özelliği buydu. Her şey aşka bağlıymış gibi davranılmıyordu. Klişe bir sahne yoktu. Zaten bu duruma kitapların klişe olmasına gönderme yapılmıştı. Yazarın yazım tarzı gayet güzel. Profesyonel kesinlikle. Ama kendine has değil. Benim kendine has kavramın şu şekilde başka bir kitap ve bu kitap yan yana konulsa yazarın yazımını anlar mıyım? Ama yine de anlatımı güzel. Olay örgüsü çok hoştu. Sonda cidden çok heyecanlanmıştım. Sonunu okuyunca kitaba aşık olmuştum. Ama kitapta sadece başlarda Buse'ye ne olduğunu çok merak ettiğimden sıkılmıştım birazcık. Farklı bir karakter tanıdım. Klasikler ön yargınız varsa kesinlikle okuyun. Çünkü ön yargıyı yıkıyor. Benim yoktu ama varsa işe yarar. Gençlik kitapları çok bir şey katmaz insana. Ama bu kitap size çok şey katacak. Bir de sondaki olayı benim Bi kaç arkadaşım anlamamış. Ben çok net anladım. Ama o olayı anlamazsanız kitabın bütün enerjisi kaçıyor. Kaliteli bir kitaptı. İyi ki de okumuşum. Sizlere de gençlik kitabı okumayı seviyorsanız öneririm.
İlişkiler
00:00 Biri Sizi DüşünüyorN. G. Kabal · Ephesus Yayınları · 20208,6bin okunma
Her canları sıkıldığında fiziksel ilişki yaşayacaklarına saf bir aşk yaşasalardı keşke:(