||Sarai-J.A Redmerski||
Yine kitaplığımda bir 4 yıldır duran kitaplardan birisi olur Sarai ve serinin ilk üç kitabı okunmayı bekliyordu. Sarai’ye başladım ve başlangıçta böyle bu tarz okumayı özlediğimi fark ettirdi. Böyle aşırı rahat okunan kitaplardan. Öncelikle konusuna giriş yaparak düşündüklerimi dile getireceğim.
Sarai 9 yıl boyunca bir Meksikalı uyuşturucu baronu tarafından tutsak tutuluyor. 9 yıl boyunca pek gün yüzü görmemiş Sarai bir gün oraya gelen bir adamın aracıyla kaçma girişiminde bulunuyor ve kaçıyor da. Bizim de hikayemiz bu yolla başlamış oluyor. Sarai kitabını okumak keyifliydi, heyecanlı olduğu anlarını daha çok sevdim ama hiçbir karaktere karşı bir sevgi falan besleyemedim.
Aynı zamanda yazar bazı şeyleri sürekli tekrar ettiriyordu. Diyordum kız zaten bu konu hakkında az önce de konuşmuştu? Bunun haricinde ilerleyiş bakımından da çok akıcı ve çok sürükleyiciydi ama benim için çok ortalama bir kitaptı. Öyle çok sevip bayıldığım kitaplardan olmadı. Tam olarak böyle rahat bir şeyler okumak istediğinizde sizi bulunduğunuz okuyamama durumundan çıkartabilecek bir kitap. Çok fazla da bir şey beklenebilecek bir kitap da değildi. 3/5