Cennete Otostop
2020 9. kitabı
Adem Özköse Bu yazardan okuduğum ilk kitap. "Bir insan nasıl olurda dinini değiştirir?" sorusunun cevabını bulmaya çalıştığı için, öncelikle çok teşekkür ederim. Müslüman olup Taliban'a katılan Mefyu Stifut'un hikayesini dinleyince başlayan bu tutkusu bir çok röportajla devam etmiş. Hepsinin hidayet hikayesi birbirinden farklı ama yolu ortak olan bu yaşam öyküleri sizi gerçekten çok etkiliyor. İsminde ki güzel tını - Cennete Otostop- benim dikkatimi çektiğinden arkadaşımdan ödünç almıştım. Ve o günden beri açıp açıp kendimden bir parça aradığım bir kitap. İslamiyeti hiç bilmeyen insanların nasıl müslüman olduklarını görmek, sayfalarda şahit olmak, öğrenmek içimi büyük bir huzurla doldurdu. Ama bir yandan da kendimi büyük bir sorguya çekmeme sebep oldu. Onlar binlerce zorluk içinde arayıp, buldukları inançlara sımsıkı sarılırken kendi adıma ben birçok yönden bu maneviyatlardan eksik olduğumu fark ettim. Gerçekten kitaplığızın rafına koymanız gereken bir kitap. Adem Özköse Cennete Otostop
Din
Cennete OtostopAdem Özköse · Pınar Yayınları · 20192,746 okunma