1000Kitap erişim kesintisi
Merhaba değerli okurlar. Saat 21:31 ile 22:29 arasında 58 dakikalık bir kesinti yaşamak zorunda kaldık. Bu sorun için çok üzgünüz. 58 dakikalık ayrılığımız bizim çok uzun sürdü. Anlık yoğunluk nedeniyle, bir sunucumuzun çökmesi üzerine bütün erişimimiz mecburi kesildi. Teknik ekibimiz sorunun nedenini tam olarak tespit etmiş olup, bundan sonra bunun bir daha tekrarlanması adına kalıcı bir çözüm için şimdiden çalışmaya başladı. Bu kesintiyi bir yangın tatbikatı olarak düşünüp, sistemimizi daha sağlamlaştırmak için kullanmaya çalışacağız. Herhangi bir veri kaybımız veya kalıcı bir zararımız söz konusu değildir. Sizi çok seviyoruz. ❤️
1.362 Gösterim
Hep benim yüzümden, yine videoda uygulamayı anlattım durdum, yoğun ilgi oldu tabii. Keşke siteye teker teker gelin uyarısı da yapsaydım. 🤪 Şaka bir yana, aman bir şey olmasın canımız 1000Kitap 'a. 🧡
İyi ki varsınız Begüm Hanım. ❤️
Kul yapısı Allah yapısı değil, olur böyle aksaksıklar💕💕💕
Bir daha olmasın 😬
Söz bir daha olmaması için elimizden geleni yapacağız. 😂❤️
1000K’yi seviyorum. O yüzden diyorum ki Site için “Para bağışı yapma” seçeneği sunsanız. Daha güçlü oluruz, sırtımız yere gelmez, bağlılığımız da artar. Acaba ters bir düşünce mi bu bende ki? 🤔
Gizli olacak ama... Site dahi bağış yapan hesabı bilmemelidir. Sadece “kullanıcı” olduğunu bilmeli ama hangi kullanıcı olduğunu bilmemelidir. Ayrıca “bağış” diyorum. Yani kullanım ücreti değil, gönle, tercihe bağlı...
Eski hesabımı kapatmak zorunda kaldım