·690 syf.····Okunma: 14 Temmuz 2020 16:24 Serinin son kitabı olan Ölüm Yadigarları sanırım beni en etkileyen kitap oldu. Hem hiç bitmesini istemedim hem de okurken duygusallaştım bazı kısımlarında.
Kitaba ve serinin diğer kitaplarına kusur bulabileceğim herhangi bir kötü durum hiç yok. Aksine herkesin hayatında bir kez bile olsun "Harry Potter" serisini okumasını canı gönülden isterim.
J.K. Rowling'in hayat hikayesini konu alan filmi izledikten sonra bu seriye ilgim ve sevgim yeterince artmıştı zaten ama seriyi bitirdiğimde böyle bir evrende yer almaktan dolayı inanılmaz mutlu hissettim kendimi.
Kitabın konusuna değinecek olursam Voldemort'u yenebilmek için ona ait Hortkuluklar'ı bulmaya giden ana kahramanlarımızın başından geçenler ve sonunda gerçekleşecek olan Hogwarts Savaşı'nı ele alıyor. Diğer kitaplara nazaran daha fazla konuyu ele alması nedeniyle yavaş ve sindire sindire okumakta fayda olduğuna da inanıyorum.
Benim en büyük eleştirim sanırım filmlerine olabilir, her ne kadar filmleri önceden izleyip kitaplarını sonradan okumuş olsam da filmlerde eksiklikleri görmek hayal kırıklığı oldu benim için. Her ne olursa olsun bu evrende olmaktan inanılmaz mutlu oldum.
Okuyacak olan ve bu evrenin içinde yer alacak olan herkese şimdiden iyi okumalar. :)