2020 69. kitabı
Okunma: 23 Temmuz 2020 13:35
Kitap fikir ve düşünce kitabı . Yazarın okuduğum ilk kitabı oluyor elimde bir kitabı daha mevcut yakın zamanda onu da okumayı düşünüyorum. Ben yazarın dilini sevdim bu tarz fikir kitapları çok fazla okumuş olduğum için aslında bildiğim şeyleri farklı cümlelerle yeniden duymak tekrara giriyor ama harekete geçme azmimi tetikliyor O yüzden muhakkak bi roman ve ya hikaye okumuşsam arkasından bir fikir kitabı okumaya gayret ediyorum . Gelelim kitaba 86 sayfadan oluşuyor. Islama olan yabancılaşmamız, eşyaya olan tutkumuz,düşüncesel yozlaşmalarımız, özkişiligimizden kopuşumuz , kalemimizin yazamıyor oluşu gibi hayati öneme sahip konulara ince ince dokunmuş yazar. Batıya bir ip gibi tutmanmamız ama tuttugumuz ipin çürük ve manasız oluşu... Madde içerikli ama tamamen manadan arınmış oluşu demeliyim ya da... Bu merhalede insan hazin bir serüven içerisindedir. O ne maddi olana hakim olabilmekte ne de manevi olana hakim olabilmektedir. Okuyun fikir kitabı seviyorsanız size de hitap edecektir. Iyi okumalar :)
Din
FirakAtasoy Müftüoğlu · Hece Yayınları · 201560 okunma