Geçenlerde bir ileti paylaşmıştım belki gördünüz; belki görüp görmezden geldiniz. Bundan sonra benim karşıma saçma iletiler çıkaran kişileri de listemden çıkaracağım. Havadurumu, bilgi yarışması, aşk sözcükleri saçma sapan iletiler görmekten bıktım. Bunlara yorum yapan arkadaşlarım, dostlarım da olsa kusura bakmasınlar.
Ya da site biraz daha yavaş büyümeyi ama kaliteli büyümeyi göze alacak kontrollü üyelik sistemi yapacak; mesela davetiye ile üye olunsun davetiye yoksa ukitap gibi başvuru ile üye olunsun.
insan okur
Olmuyor Meryem Hanım. Önceleri zevkle ve ilgiyle takip edip, katkıda bulunmak istediğim şeylerden soğuyorum. Siyaset diyordum baktım biraz gerçekten azalma var eskiye nazaran. Bu sefer de hortlak gibi zombi gibi ölen ve durmadan canlanan sapıklar var. Kitap dahi okumuyor gelmiş sosyal ağ diyor. Ben tek tek bunlarla uğraşamam ya. Site yönetimi karar alıyor güzel beğeniyorum ama daha da ağırı olmalı. Caydırıcı olmalı. Nasıl olur bilmiyorum ama sevdiğim kişileri takip edemez duruma geldim, incelemeleri bile isme göre değil en iyi incelemelerden bakar hale geldim. Yada okuduğum kitabın incelemelerini okuyorum sonra onlara bakarak bende yorum yazıyorum. Alıntılar ise biriktirip biriktirip paylaşıyorum. Eski tadı kalmadı maalesef. İnşallah daha güzel önlemler alınır. Bilinçli arkadaşlar siteye dahil olurlar inşallah....
insan okur
Kalite gerekirse hızı bile kendiliğinden getirir... Site kesinlikle kaliteli ama kaliteli içerik olarak git gide iniyor maalesef.
Bir ara demiştim ki gerekirse ileti paylaşmak kapatılsın diye de çoğu kişi karşı çıkmıştı bana ama düşündükçe önüne geçilecek başka bir şey gelmiyor aklıma
İleti kısmına sınırlandırma gerek. Aslında takip etmemek veya susturmak çözümdü ama sayılarında artış olduğu için tepki vermek gerek. Her gün onlarca siyasi paylaşım, saçma sapan aşk sözleri, şahsi durumla ilgili defalarca paylaşımda bulunma gibi anasayfayı işgal eden içeriklerden bunaldım. Yeni üyeler buranın amacını kavrayamamış gibi gözüküyor. Aslında yapacak bir şey de yok desek yanılmayız. İleti kısmını günde 1 kere kullanmak ancak kâfi olabilir bence. Sitede bir kişi var ki günde 12443134 kere ileti kısmını kullanıyor. Sabah da herhalde şöyle bir şey paylaştı; "Arkadaşlar burası git gide Facebook ortamına dönüşmedi mi, lütfen doğru paylaşımlar yapalım" şimdi yorum yazayım diye düşündüm, baktım ki iletiyi kaldırmış. :|
Eskiden kantır oynarken (iyi oynadığım için şifre zannedilip) ban yerdik online olarak bir daha da o ıple giremezdik:)Yani tlf sistemi nasıl bilmem wifi olayıda var .Demem o ki bu siteye iyi bir hacker de lazım.Gıcık ileti yazanı ıpsini bulup veya telefona bir virüs gönderip kıyamete kadar siteye giremesin...
Katılıyorum Kemal abi. Alıntı, kitap okuma durumu, kitap yorumu görmek istiyoruz bu sitede. Artık sıkıcı ve sinir bozucu oldu bu durum.