3/10
·198 syf.··
2020 79. kitabı
·
5 günde okudu
·
Okunma: 09 Eylül 2020 19:58
Çavdar Tarlasında Çocuklar her yerde gözüme çarpan bir kitaptı. Ne tarafa dönsem görüyordum. İçeriğini hiç bilmediğim halde beynimde bu kitap çok güzel olmalı diye kodlanmıştı. Bu yüzden okumak için sabırsızlanıyor-dum. Fakat öyle bir kitap değilmiş, hayal kırıklığına uğradım. Hep bir olay olmasını bekledim, hiç bir şey olmadı. Elimde 5 gün boyunca süründü. O kadar sıkıldım ki anlatamam. Arada başka bir kitabını bile bitirdim bu kitabı bitiremedim. Son 80 sayfayı göz gezdirerek okudum. Sırf bitsin, bu çile daha fazla devam etmesin diye. Bana hiç bir şey katmayan bir kitaptı. Ne okurken keyif aldım, ne de bir çıkarım yapabildim. Tamamen boşluk. Keşke okumasaydım demiyorum, hiç değilse artık bu kitap hakkında bir fikrim var lakin tavsiye etmiyorum.
Edebiyat
Çavdar Tarlasında ÇocuklarJ. D. Salinger · Yapı Kredi Yayınları · 202171,2bin okunma
·
5 Gösterim
2 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
umarım faydası olur:)
Bence sen kitabın olayını anlamaya yanaşmamışsın.Her kitap gibi bunun da bir yazılış amacı var,kitabı benimseyerek okuduğunda anlayabileceğin.bence tekrar oku ve vermek istediği mesajı almaya çalış.Çok değerli bir kitap.
Ayşenur
Gönderi Sahibi
O zaman belki bu kitabı anlayabilecek zihinsel olgunluğa erişememiş olabilirim. İnşallah ilerleyen yıllarda tekrar okurum :)