Gunaydin 1k ailesi..daha deneyimli uyeler olarak size bir sey danışmak istiyorum. Uyeligimin başladığı gunden beri girdigim kitap yorumlarim surekli sikayet ediliyor..gerekce cogunda "kisisel-oznel yorum" yapmam. Anlayamadigim biz burada birazda kisisel okuyucu goruslerini gormek icin inceleme yapmiyor muyuz? Cogumuz hobi okuyucusuyuz.elestirmen degiliz ki teknik analiz yapalim.yada yazarin bu kitabi yazma amacini sanatsal etkilerini anlatalim. Dun nutuk icin yazdigim "Her cümlesinden dersler çıkarılacak, yillara meydan okuyan bir eser..her genc beyin okumalı ve engin görüşlü bu bakış açısından feyz almali.." yorumum da kişisel bulunmus. Ben bu yapiyi anlayamadım. .Üstelik diger yorum yapanlar da sıklıkla "begendim, güzeldi, sıkıcı, zor bitirdim" ifadeleri kullaniyor. Moderatör lerin burda degerlendirme kriteri nedir? Beni bi aydinlatin gozunuzu seveyim
Bu dinamik mesajlasma sinsilesinden bende sorunumun giderildigini öğrendim...biraz motivasyom kaybetmistim..belki bir sans daha vermeli..tsk yorum yapanlara
Said Bey kimse kimseye burada ön yargılı değil, diğer arkadaşları bilemem ama benim size karşı hiçbir kasıtlı tavrım yok ama bu sitede de en çok sinirlendiğim kişilerin başında geliyorsunuz. Beni boşverin önemsemeyin ama dediğiniz şekilde herkes size karşı bir tavır sergiliyorsa demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Bu sitede kimseye karşı terbiyenizi bozduğunuzu görmedim ama o ilk tavrınızda bir şey var ya mesela bugün burada verdiğiniz cevaplar gibi vs. işte o tavrınız maalesef insanları biraz sinirlendiriyor düşüncesindeyim. Mesela size basit bir örnek vereyim: bir yorum yazıyorsunuz sonra size ben cevap veriyorum sonra bir bakıyorum yorumu kaldırmışsınız ve ben kendi kendime konuşmuş oluyorum, e bu durum da birçok kez tekrarlanınca haliyle size karşı ön yargı olmasa da bir antipati oluşuyor. Bir diğer örnek ise: ileti, konu veya yorum hortlatmak sadece burada değil tüm internet ortamında sevilmeyen hatta üyelerin banlanmasına sebep olan bir durumdur; ama siz bunu burada yukarıda da dediğiniz gibi eğlence haline getirmişsiniz ve defalarca kibar bir şekilde uyarılmanıza rağmen #7405591 gibi kusura bakmayın ama ukalaca bir tavırla yanıtlar veriyorsunuz. Ya da ben birinin beni saçma şekilde engellediğini kendi duvarımda belirtiyorum, siz ise o kişinin iletisinde BENİM YAZDIĞIMI ortalığı karıştırmak ister gibi paylaşıyorsunuz, o kişi iletiyi kaldırmış burada paylaşamıyorum ama şimdi aynı geçen olan namaz olayı gibi tavrınız orada da çok yanlıştı. #7545698 Bence bu tavırlarınızı oturup düşünür iseniz, en azından belki belli bir kısım yanlışın farkında olursunuz diye düşünüyorum.
Said Okur, konu fazla dallanıp budaklanmasın ama örnek verdiğiniz ismin Ali, Ahmet ve Mehmet olmaması her ne kadar dikkatimi çekmiş olsa da bu şekilde tavır takınacağını sanmamıştım. Takındığın tavır çok yanlış, yazık gerçekten.
Eğlence olduğunu düşünememiştim, bence kendinize daha anlamlı eğlence bulmanız lazım.
Tamam arkadaşlar sakin olun Said Okur birazdan zaten yaptığı yorumu silecek ve bu iletiyi siz hortlatmış olacaksınız.
Her gün başınızı okşayıp sevsek ilgilenme olarak yeter mi? Kum, kova takımı alsak size oynasanız ve adım adım bu sorunu çözseniz. Yanlış anlamayın niyetim hakaret değil çünkü kendiniz bir çocuğun yaramazlığından örnek verdiğiniz için ona göre uygun bir çözüm düşündüm.
Doğrudur. Elbet bir açıklaması vardır. Kimse kafasına göre kasıtlı böyle bir şey yapmaz. Hem sayenizde biz de öğreniriz yanlışımız varsa. Yetkililer mutlaka görüp size yardımcı olur. İyi okumalar....