“Neyse işte... Yaşam bitti... Parayla alınamayacak tek şey zaman. Tanrı’nın önünde ağla ya da ağlama, alamazsın. Böyle düşünülmüş.”
Sayfa 92·Kitabı okuyor
Din
·1 alıntı·
2 Gösterim
3 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Son günlerde israf etmemeye çalıştığım tek şey oldu " zaman israfi " kavramını çok önemser oldum
Sadece ekmek ve oyunlar! Bu, 20. yüzyılın en büyük keşfidir. Tüm büyük hümanistlere cevap. Ve Kremlin'in hayalperestleri. Ama biz, benim neslim ... Görkemli planlarımız vardı. Dünya devrimini hayal ettik. Yeni bir dünya inşa edecektik, herkesi mutlu edecektik. Bunun mümkün olduğu izlenimini edindik, içtenlikle inandım!
Juste du pain et des jeux ! C'est ça la plus grande découverte du XXe siècle. La réponse à tous les grands humanistes. Et aux rêveurs du Kremlin. Mais nous, ma génération... Nous avions des projets grandioses. Nous rêvions de la révolution mondiale. Nous allions construire un monde nouveau, nous allions rendre tout le monde heureux. Nous avions l'impression que c'était possible, j'y croyais sincèrement !