·224 syf.····Okunma: 22 Aralık 2020 12:37 Serkan hocanın okuduğum ikinci kitabı okuduğum ilk kitabı Pia Mater'di. Pia mater nöro-roman türündeydi. Kadın Beyni Erkek Beyni ise sade bir dille nörolojiyi ve nörolojiyle psikoloji arasındaki bağlantıyı hayattaki örneklerle zenginleştirilmiş bir şekilde aktaran bir kitap. Beyin yapılarının biyolojik olarak farklı olması ve aslında dört çeşit beyin yapısının olduğunu birçok insan bilmiyordur. Psikolojiye, nörolojiye birazcık da olsa ilgisi olan her insanın okuyabileceği eğlenceli bir kitap. Fizyolojiye dair temel bir bilgisi olan her insanın rahatlıkla okuyabileceğini düşünüyorum eğer böyle bir bilginiz yoksa da hiç sorun değil çünkü Serkan hoca elinden geldiğince sade bir şekilde olayın özünü en iyi şekilde açıklamayı başarmış. Bu kitabı okuduktan sonra gerek insan ilişkilerinizde, gerek romantik ilişkinizde birçok durumu daha iyi anlayabilirsiniz. Şahsen benim anlamlandıramadığım çoğu olayı Serkan hoca çok güzel bir şekilde açıklamış. Nörolojiye ilginiz yoksa bile insan ilişkileri adına da okuyabilirsiniz bazı bölümleri atlayarak bunu Serkan hoca da kitapta belirtmiş zaten. Okuyanlara, okumak isteyenlere keyifli okumalar şimdiden.