Yardım
Arkadaşlar baskısı tükenmiş bir kitabın pdf halini bastırıp ciltletmek istiyorum Ankara'da bu işi hakkıyla yapabilecek bir yer var mı? Bilen arkadaşlar varsa yardımları çok makbule geçer.
Öne Çıkan Yorum
Vakıf serisi dahil olmak üzere Asimov'un bütün yayınları .pdf olarak var ve ben de bastırmak istiyorum ama nerede, nasıl yapılır bir fikrim yok. Eğer bastırırsanız nasıl olduğunu anlatırsanız sevinirim.
Tabi ne demek aklımda bir iki yer var düzgün bir şekilde bastırabilirsem sizi de haberdar ederim. Siz pdf lere bakabildiniz mi? kalite durumu nasıl?
Gökhan hangi kitap merak ettim, Vakıf Serisi olabilir mi?
Olabilir :) Vakıf'ı biraz daha beklerim İthaki "yeniden basacağız" demişti ama İmparatorluk Serisinin yeniden basılacağına dair hiç umudum yok. İlk etapta bu seriyi düşünüyorum ama henüz pdf hallerini de görmedim akşam bir kontrol edeceğim bazı pdfler çok kötü oluyor eğer düzgünse bastırıp ciltletmeyi düşünüyorum.
Kızılay'da Meşrutiyet girişinde Kök Çarşısı var. Ya da Karanfil'de Gür Özalit veya Galeri Ekin'de de baskı yaptırabilirsiniz.
Teşekkürler. İlk Gür Özaliti deneyeceğim iyi bir sonuç alamazsam diğerlerini denerim. Baskıyı hepsi yapar ama ciltleme işlemi daha önemli kaliteli bir şey olsun istiyorum.
1 yanıtı göster
İşini görür mi bilemedim ama: eksiduyuru.com/duyuru/765487/a...
Teşekkürler Ceren son iletideki Gür Ozalit benim de aklımdaki yerlerden biriydi ama emin değildim iyi oldu öğrendiğim. Eğer güzel yapabilirlerse evdeki bazı kitaplarımı da ciltletmeyi düşünüyorum.
çankaya belediyesinin orada zeki kırtasiye var . bakabilirsin