KIYMETLİLERİM
Gül (KARDEŞİM) @Berk_x (ENİŞTEM) @Rabia_30 (meleğim) @mavi_benek (minnoşum) @Hayallerimbitik (Prensesim) Ayşe (balım) @EscritorMuerto (huzurum) @ankaravesen (küçük kardeşim) @_gamzeli_kiz_ (hayatım) @mutsuz_joker1108 (erkek kardeşim) Riza Ertekin (tatlı belam) @glrcns (herşeyim) Piraye (biriciğim) @esmaxq92 (Bal küpüm) narm1inm (hayalim) Özge Ay Büyükkoç (canımın içi) @Kadiolu (abim) @Nyx_reads (ablam) Arzu (kuzenim) Mehmet (kankim) Hakan diler (kankam) @DavayDavays (kelebeğim) İsmail sözen (MUTLULUĞUM❤) @Aliosmanyesin_ (gülme sebebimsin😍) @Beyaz_prens (çikolatam) @viandmoon (neşem) @Hhayat (sevdam) Nevanur (bulutum) @Tekellll (güneşim) @Mevlude_celik (kartanem) @Dmlls (CAN TANEM) @Kim_bu (gülüm) Hadicealhajahmedalgavi (çiçeğim) Emma lowrance (papatyam) Sen (değerlim) @6_2008 (kuşum) @ecem_kalbikirik (yıldızım) @huzurukoklasamsende (ablasının gülü) @_KonarGocer_ (REİS) @Canomun_delisiyem (kardeşlerin biriciği) @gelemeyen ( sonsuzuzayim) MUTLLUK KAYNAKLARIM...♡♡♡ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕
İlişkiler
Adeta, bir mini aile tanıtım kılavuzu olmuş. Dostluklarınız ve sevginiz daim olsun. (:
😊😊
İsmi geçenlerin oluşturduğu topluluk tehlikeli bir oluşumdur. Herkesin kendi sağlığı (akıl ve ruh) için uzak durmasını içtenlikle tavsiye ederim.
Kıskanmayın lütfen 🤣🤣
Sen ve etiketlediklerin beni engelleyin.
Peki uğraş.
Ya ben 47 kişiye reklâm yapa bilirmiyim??
#104055974 bunun gibi ya soru sorun yaaaa☹☹☹
♡♡