Gönül Almacı

Gönül Almacı
@gonulkitap1
Bookstagram Hesabım : gonulkitap instagram.com/gonulkitap?utm_... İnci Kefalleri Asla Geri Dönmez!
Herkesin bir acelesi var. Oradan Oraya koşturan bu insanlar nefes aldıklarının, yaşadıklarının, var olduklarının farkında mı acaba?
Sayfa 15·Kitabı okudu
1000Kitap
Reklam
8/10
·664 syf.··
Beğendi
·
2020 47. kitabı
·
17 günde okudu
·
Okunma: 19 Ekim 2020 21:48
İlk defa bu kadar romantik bir kitap okumuş olabilirim. Kitabın yazarı da bu tarz hikayeler kaleme almış. Aslında romantik tarz kitap sevmem ama bu roman beni hikayesi ile içine çekmeyi başardı. Küçüçük bir kızın hayatına ortak etti beni. Yaşadığı zorluklar karşısında geçirdiği kimlik değişimlerin tanık oldum. Seçtiği meslek ve ayaklarının üzerinde durma çabası beni karakter ile yakınlaştırdı. Fakat yaşadığı aşk beni bazen içine alamadı. Bu kitabı okurken ki duygusal durumumla ilgili de olabilir. Genel olarak okumaktan keyif aldım. Öneririm.
Jane EyreCharlotte Brontë · Koridor Yayıncılık · 202042,2bin okunma

Gönül Almacı

, bir kitap okudu
8/10
·664 syf.··
Beğendi
·
17 günde okudu
·
2020 47. kitabı
Charlotte Brontë
8.9/10 · 42,2bin okunma
"Kaderin yüz üstü bıraktığı insanları dostları da unutur."
Sayfa 435·Kitabı okudu
1000Kitap
"Hayır, sen kendi kendini koparacaksın, kimse sana yardım etmeyecek; sen kendi sağ gözünü kendin çıkaracaksın, sağ elini kendin keseceksin;kalbin kurban olacak ve onu kazığa oturtacak rahip, sen olacaksın."
Sayfa 435·Kitabı okudu
1000Kitap
Reklam