Dünyaya beş kız kardeşten oluşan beş melis gönderilmişti. Bu meclislerden üçü Hekate'e yani ışığa bağlıydı. İki tanesi karanlığa Lilith'e bağlı olan kardeşliklerdi. O seçilmiş olandı, her şey onun kaosuyla başladı, O kaosla doğdu ve kaosu getirecek olandı, O hem ışık hem de karanlıktı, Denge yeniden kurulana kadar, Cadıların kehanet yıllarında kaos hüküm sürecekti.
En pahalı ve en prestijli kurbanlarsa genellikle boynuzları tören için yaldızla süslenmiş öküzlerdi. Neredeyse her tanrıya her hayvan sunulabilse de, her tanrının kendince tercih ettiği kurbanlar vardı. Demeter domuz yavrularına düşkündü; Aphrodite güvercinleri severdi; Hekate ise köpeklerde ısrarcıydı. Dahası, kurban gelenekleri son derece muhafazakârdı ve şehirden şehre değişiklik gösteriyordu.
Sayfa 138·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
O hiçbir zaman bir aile sevgisi, yuva sıcaklığı görmemişti. Kendi evinde evsiz ilan edilmişti.
Sayfa 352·Kitabı okudu
Alıntı
Yaklaştı. "Kayıp mısın peki?" "Senin yanındayken değil."
Sayfa 227·Kitabı okudu
Aşk
Gecenin içinde, kanayan bir yıldız kayıyor şafağa. Tutun ona; iç arkasında bıraktığı kızıl izi. Kapıl bana, birlikte kovalayalım ölümü. Utanma sevgilim; gir kollarıma.
Sayfa 179·Kitabı okudu
Alıntı