“Akıllı insan bu dünyada ızdırap çeker,” diyen haklıdır.
”Akıllı kimse bu dünyada rahat eder,” diyen de haklıdır.
Izdırabı;kötülüğün karşı durulmaz bir şekilde yayıldığını görüp de hak ve adaleti gerçekleştirmeye gücünün yetmiyor oluşundan kaynaklanır.
Rahatlığı ise,diğer insanların canla başla sarıldıkları bu dünyadaki gelgeç heveslere onun hiç değer vermeyişinden ileri gelir.
Sonuna kadar okuyabildiğim nadir kişisel gelişim kitaplarından biri oldu diyebilirim.Yazar akıcı bir dil ve sistemli bir anlatımla sunmuş bize kitabı.Verdiği tavsiyelerle ufak adımların ve başlangıçların büyük değişimlere yol açtığın oldukça açıklayıcı bir şekilde ifade etmiş. Anlattıklarını her bölümün sonunda pekiştirmesi kitabı yararlı ve kalıcı kılıyor bu yönünü çok beğendim.Okuyanlara mutlaka az çok bir katkısı olacağını düşünüyorum.