2022
Orijinal Adı:
19.47

19.47
2022 25. kitabı
Bugün sizlere en sevdiğim iki türden biri olan ve soluksuz okuyacağınıza inandığım polisiye bir kitap önerisi, 19.47’den bahsedeceğim. Öncelikle şunu belirteyim; yazarımızın ilk kitabı olmasına rağmen akıcı ve okurken sizi içine çeken anlatımıyla elinizden bırakamadan, daha ilk sayfalardan merakla okuyacağınız bir eser, 19.47 Şerif Marcus’a telsizle olay yeri hakkında bilgi veren Michael‘ın, arabanın içinde bulduğu ölü kadının görüntüsü ile tüyleri diken diken olmuştu. Şeriften aldığı emirle cesedi daha yakından incelerken arkasından yaklaşan katil ise oldukça rahattı. O anda telsizden sadece Marcus’un sesi duyuluyordu ve Michael’dan bilgi almaya çalışıyordu sadece. Oysaki artık Michael yoktu. Cevap veren sesin söylediği tek şey ise “dokuz” olmuştu. Öldürülen kadın Diana, şimdilerde dedektif olan ve yıllar önce terk ettiği Edward’ın annesiydi. Ve Edward annesine kızgın olsa da son zamanlarda içinde onu görme isteğine karşı koyamıyorken almıştı Diana’nın ölüm haberini. Şimdi ise tek istediği annesinin öldürüldüğü Fox Kasabası’na giderek katilini bulmaktı. Ama sorun sadece babası Richard ve sevgilisi Sophia’nın karşı çıkması değildi. Asıl sorun 1977 yılında cadılar bayramı gecesi kasabada gerçekleşen vahşetti. Kasaba herkes tarafından lanetli olarak düşünülsede Edward, annesine son görevini yaparak katilini bulmak istiyordu. Peki cesetlerin yanında bulunan saatlerin 19.47’yi göstermesi bir tesadüf müydü? Ve katilin peşinde Edward neler ile karşılacaktı? Merakla okuyacağınız satırlar da dedektif Edward’a sizlerde eşlik etmek isterseniz 19.47 polisiye türünde bulunmaz bir fırsat. Syf: 235
Polisiye
2022 7. kitabı
Bugün bitirdiğim bir polisiye Açıkcası böyle beklemiyordum polisiye sevenler kesinlikle okusun Konumuz baş karakterimiz Edward'ın annesinin ölümünü araştırmasıyla başlıyor. Fox kasabasına gidiyor bu yüzden, her şey böyle başlıyor
2022 18. kitabı
Wistoll şehirde yaşayan dedektif Edward küçük yaşlarda onu terkedip giden. Hiç görmediği annesini görme kararı alıyor. Tamam o sırada annesinin ölüm haberini alan Edward . Bu kazadan çok kaza süsü verilmiş cinayet olduğunu da öğreniyor. annesinin katillerini bulmak istiyor, babası fox kasabasının çok tehlikeli olduğunu oraya gitmesine izin vermediğini söylesede kararını çoktan vermişti Edward ve yola çıkıyor fox kasabasına doğru. Bu tarafda da fox kasabasında olaylar bir türlü durulmuyor. her seferinde yeni bir cinayet işleniyor. Bunların özelikle hepsi kadın , kumral saçlı , evli, çocuklu, olanları seçiliyor. Cinayet saati hep aynı 19:47. Katili yakalayacaklar mı ? Katil kim ? Edward annesinin katilini bulacak mı? Neden belirli kriterlerle kadınlar seçiliyor ?
Polisiye
2024 36. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2024 12:26
Kahkaha ata ata okudum kitabı. Kendime ve Adile güldüm. Sözde bu kitap ilk kitapmış. Aynı kitabı iki kere okuttunuz bana teşekkür ederim . Bazı kitaplar iki kere beş kere okunmaya değer ama o kitap bu kitap değil üzgünüm. Keşke yüzük koleksiyoncusunu basmasaydın bunun anlatımı diğerine nazaran daha iyiydi karakter his ve anlatımı falan çok daha iyiydi. Benim de beynimi yaktınız ben bu kitabı hatırlıyorum öyle söylenmişti Yüzük Koleksiyoncusu gelince şaşırdım her halde ben yanlış hatırlıyorum ilki bu kitap o zaman dedim Otopsi-Keith Ablow kitabını oku belki bu konu üzerinde ki kitap yazımın için yardımcı olabilir. Kitaplığım da yerini aldın Emre Bey. Polisiye kitaplarında psikolojiye değinmeye dikkat et. (Adil Bey'e yazarsan yine bu sefer selam söyle bir kitap söylediği zaman doğru düzgün söylesin )

Emre ÖzdemirYazar · 1 kitap
Emre Özdemir 28 Şubat 1997 yılında Çanakkale'nin Çan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü okudu. İlk kitabı olan 19.47 adlı eserini 2021 yılında yazmış, 2022 yılında okurlarına ulaştırmıştır. Aldığı karar ile eserinin içeriğinde değişiklikler yaparak yeniden kaleme almış ve Yüzük Koleksiyoncusu olarak raflarda yer edinmesini sağlamıştır.