61 Saat

8.210 üzerinden
55 kişi
61 Saat
2022 3. kitabı
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki kitap Lee CHILD den alışık olduğumuz bi finalle bitiyor. Yer yer gereksiz uzatmaların olduğunu düşünsem de yine de kitabi soluksuz okudum diyebilirim. Havada asılı kalmış yerlerde yok değildi hani... Le CHILD sevenlere, polise roman tutkunlarına okumalarını öneririm. Keyifli okumalar...
Polisiye
2020 21. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2020 13:16
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve tek kelimeyle mükemmeldi. Akıcı, sürükleyici ve kurgusal yönden kesinlikle başarılıydı. Diğer kitaplarındaki incelemelere baktığımda serinin son kitabı olduğunu düşündüm. Merak edip kararsız kalanlar varsa mutlaka okumanızı öneririm. Çok güzel olsa da finali beni üzdü, umarım Jack Reacher'ın maceralarının sonunu okumamışımdır.
İdare ederdi.
2025 15. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2025 21:29
Eski bir asker olan Jack Reacher' ın da içinde olduğu turistlik bir otobüste yoğun kar fırtınası ve ardından gelen ilginç bir kaza yüzünden yolda kalırlar. Polisle irtibata geçen otobüs şoförü sığınabilecekleri ve ulaşabilecekleri tek yer olan Güney Dakota adlı bir kasabanın olduğunu öğrenir. Ana karakterimiz bu kasaba fazla uzun kalmak istemese de hiçbir şey planladığı gibi gitmez. Yazım dili oldukça basitti. Ayrıca fazla karakter olmamasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama sonu tahmin edilebilirdi. Bu tür polisiye/gizem kitaplarına yeni başlayanlar için ideal herhalde.
61 SaatLee Child · Koridor Yayıncılık · 2020145 okunma
Bir jack reacher kitabı mükemmel
2020 32. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2020 13:02
Öncelikle herkese ıyi okumalar Şimdi nerden başlasam bilmiyorum ben bir çok kitap okudum stephen king dan brown harlan coben vb yani say say bitmez ama benim için lee child in yeri herzaman
2021 17. kitabı
Mükemmel bir aksiyon filmi seyrediyor gibi okuyorsunuz. Daha önce okuduğum Lee Child kitapları gibi oldukça keyifli bir okuma oldu. Koridor Yayıncılık'ın diğer Lee Child kitaplarını da çevirmesi dileğiyle. Bu türü seviyor iseniz sakın kaçırmayın.