Acemi Cadı

Orijinal Adı:
Hex Hall

2019 153. kitabı
Okunma: 24 Haziran 2019 18:55
Şaşkın bir genç cadı ile tanışmak isterseniz işte Sophie! Annesiyle normal bir hayat sürdürmeye çalışırken durmaksızın çuvallayan Sophie. Keyifli bir kitap bu.
2025 8. kitabı
Sophia Mercer annesiyle birlikte hayat sürerken bir gün bir arkadaşı için aşk büyüsü yapar ve bu felakete yol açar. Babası da kızını tüm doğaüstü varlıkların ıslah evi olan Hecate Hall'e gönderir ve ne babasından ne de sahip olduğu güçlerden bı haber olan ana karakterimiz kendini bu okulda bulur. Eski moda olan bu okulda bir vampirle oda arkadaşı olacak ve okulun istenmeyen kızı olarak çoktan göze batmaya başlayacaktır. Ustelik karanlık cadilara katılmayı reddeder ve Loccio di Dio (göz) güçlerini kontrol edemeyen doğaüstü cadıları yıllardır avlamaya devam ediyordur. Kara cadılar bir iblis uyandırır bu da Sophie'nin büyük büyük annesi Alice'dir. Sophie de ondan güçlerini kontrol etmesini öğrenir fakat sonra bir gerçeği fark eder büyük büyük annesi iblistir. Kendisi de çeyrek iblistir. Bu haldeyken bile yeterince güçlüdür ama sonra Alice'i , arkadaşı bile sayılmayan Elodie'yi öldürür ve Elodie son büyü gücünü Sophie aktarır ve bu sayede Sophie büyük büyük annesini iblis hanceriyle öldürür. Sonra da bir karar verir iblis güçlerinden kurtulmanın tek yolu azledilmektir. Bunun için Londra'ya gitmeye karar verir. Tabi eğer sağ kalabilirse. İkinci kitabı da okuyunca yorumlarımı paylasacağım. O zamana kadar hoşça kalın. #k:11519rachel Rachel Hawkins
Fantastik Bilim Kurgu
2022 32. kitabı
Okunma: 26 Temmuz 2022 20:38
Ne iyi ne çok kötü ortalama bir kitap biraz da eğlenceli. Sadece zaman geçirmek vakit öldürmek için okunanilir. Akıcı ve kolay okunduğu için devamını okumak istedim seriyi bitirmek istedim ama ikinci kitap beni sinir etti bilseydim hiç başlamazdım birinci kitapta okumayı bıraksaydım keşke dedirtti. Saçma salak ergen muhabbeti babası orada zarar görüyor kız orada aşk meşk muhabbeti yapıyor çocukla hayal kuruyor ;d bu kadar da olmaz yani.

Rachel HawkinsYazar · 8 kitap
Erin Sterling ismiyle de kitapları bulunmaktadır. Rachel Hawkins, The Wife Upstairs, Reckless Girls, The Villa ve The Heiress'in yanı sıra genç okuyuculara yönelik birçok kitabın New York Times çok satanlar listesindeki yazarıdır. Eserleri yirmiden fazla dile çevrilmiştir. Auburn Üniversitesi'nde Viktorya dönemi edebiyatında cinsiyet ve cinsellik üzerine eğitim almıştır ve şu anda Alabama'da yaşamaktadır.