Acemi Cadı 2

Orijinal Adı:
Demon Glass

2018 21. kitabı
Okunma: 20 Temmuz 2018 08:48
ilk kitap gibi eğlenceli merak uyandırıyor sırada okuyacak kitabınız yoksa ergenlik zamanınıza dönmek istiyorsanız okunabilir. sonuçta okudukça sarıyor devamını istiyorsun. bir nevi mefisyonun öpücüğü versiyonunda
2019 151. kitabı
Okunma: 24 Haziran 2019 08:02
Birisi Sophie' ye espiri yapmayı yasaklamalı. Cidden. Kalabalık içinde dahi elinize alıp odaklanabileceğiniz bir kitap. Çoook derin düşüncelere dalmak gerektirmedi. Yine de şirin ve akıcı olduğunu söylemeliyim. Gençlik aşkı, okul hikayeleri, kötü öğrenciler ve öğretmenler ... Ne ararsanız vardı. Yazar fantastik unsurları süsleme gibi kullanmış. Bir şeyler havadaydı hissimi atamıyorum üzerimden...
2022 33. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2022 16:41
Köy yanarken, yosma taranırmış aslında doğrusu ne herkes biliyor ama neyse ;D takmış kafaya aşkı meşki bunun kadar salak bir karakter okumadım sanırım. Güzel bir konuyu böyle saçma salak ergen muhabbetleriyle harcaması yazık olmuş yazarın. Hiç beğenmedim.

Rachel HawkinsYazar · 8 kitap
Erin Sterling ismiyle de kitapları bulunmaktadır. Rachel Hawkins, The Wife Upstairs, Reckless Girls, The Villa ve The Heiress'in yanı sıra genç okuyuculara yönelik birçok kitabın New York Times çok satanlar listesindeki yazarıdır. Eserleri yirmiden fazla dile çevrilmiştir. Auburn Üniversitesi'nde Viktorya dönemi edebiyatında cinsiyet ve cinsellik üzerine eğitim almıştır ve şu anda Alabama'da yaşamaktadır.