"...Yakınımda olduğun zamanlar, sanki sol kaburgamın altında bir yerde bir ip varmış da bu ip senin sol kaburgana sımsıkı bir kördüğümle bağlanmış gibi."
Jane EyreCharlotte Brontë
“benim yanımdayken; sanki sol kaburga kemiğimin altında bir ip var da senin küçük vücudundaki aynı yere sıkıca ve çözülmez şekilde bağlanmış gibi.”
Jane Eyre
Kitabı okundu, filmi de izlendi <3
Kitap etkinliğimiz için hazırım :)
"Göğsüme saplanmış dikenli bir ok var sanki. Ben çıkarmaya çalıştıkça içimi parçalıyor. Anılar onu daha derine batırdıkça acısı dayanılmaz oluyor."
Charlotte BrontëJane Eyre
Ona âşık olmak istememiştim;okur,aşk mikrobunu ruhumdan çıkarmak için ne kadar uğraştığımı biliyor ama şimdi onu tekrar görünce,bu virüs vücuduma yeniden,daha canlı ve güçlü bir halde bulaşmıştı.Yüzüme bakmadan beni kendisine âşık etmişti. Jane EyreCharlotte Brontë