Temmuz 2018
Kırmızı Kedi Yayınları
Sıralamalar

2023 2. kitabı
Okunma: 07 Ocak 2023 05:29
" Bir hayat, daha önce yaşanmış bir başka hayata ne kadar benzeyebilirdi? " Kitabı ilginç kılan bu alıntı yazarın hikâyesini oluştururken eserinine de ilham verdiğini görüyorum.Hatta sadece
AdaHaluk Şahin · Kırmızı Kedi Yayınları · 201844 okunma
·288 syf.·
2018 34. kitabı
Yazarın okuduğum ilk kitabı. Hiç sıkılmadan, gülümseyerek, severek okudum. Daha çok okunmayı, tanınmayı hak ediyor bu kitap. Bu arada 2018 Homeros ödülü verilmiş yazara, biraz daha reklamını yapsalar keşke kitaplarının.
AdaHaluk Şahin · Kırmızı Kedi Yayınları · 201844 okunma

Haluk ŞahinYazar · 20 kitap
1941'de doğdu. 1964 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 1968-1974 yılları arasında ABD'de gazetecilik üzerine M.A. ve kitle iletişimi dalında doktora yaptı. 1974'te yurda dönerek TRT'de İsmail Cem'in yayın planlama ve araştırma danışmanı oldu. Kitaplar ve Düşünceler programını hazırladı ve sundu. 1975'te Politika gazetesinde Genel Yayın Müdürü Yardımcısı olarak yazılı basına geçti. Haftalık yazılara orada başladı. Ayrıca günlük küçük fıkralar yazdı. 1977-1983 yılları arasında ABD'de üniversitelerde kitle iletişimi dersleri verdi. Asosye profesör oldu. Bu arada Milliyet Sanat dergisine ve Cumhuriyet gazetesine Amerikan Mektubu başlığıyla yazdı. Bilimsel yazıları Amerikan ve İngiliz dergilerinde yayımlandı. Hikayeleri çeşitli edebiyat dergilerinde, düşün yazıları Yeni Dergi, Birikim'de çıktı.