"Ben Gerçekten Senin Sevgilin miyim?"

Aksiseda

Başak Kızıltan
2014
Postiga

2021 55. kitabı
Okunma: 06 Kasım 2021 12:25
Merhaba nasılsınız? Bugün size Buse’nin sırdaşı can arkadaşı Seda’nın hikayesi ile geldim. Her zor zamanlarında birbirlerine sığınmayı yaralarını iyileştirmeyi çok iyi bilen mükemmel iki
AksisedaBaşak Kızıltan · Postiga · 201449 okunma
2025 3. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2025 23:27
Bittiğinde bu kitaba nasıl bir yorum yapmam gerektiğini düşündüm bir süre. Kaldı ki bilindik aşk hikâyelerinden farklı değil. Seda ve Buse çok iyi iki dostlar. Buse talihsiz bir evlilik yaşadıktan sonra yoluna Berke ile devam ediyor. Berke çok âşık. Buse'den çocuk sahibi olmak istiyor. Fakat Buse endişeleri sebebiyle geri planda kalıyor bu istek için, öte yandan ikisinin de bitirdiği evliliklerinden çocukları var. Seda, otelden izin alarak Göcek'e gidiyor. Doktor arkadaşı yönlendiriyor onu. Göcek'e adım attıktan sonra kader ağlarını örüyor ve Yankı ile tanışıyorlar fakat Seda'nın bir dargın, bir barışık toksik de diyebileceğimiz bir ilişkisi var. Ahmet Bey, aynı zamanda kızımızın patronu. Bir gün kızımız için Göcek'e geldiğinde Yankı ve Seda'yı samimi bir vaziyette görüyor ve İzmir'e döndüğünde ilk işi ne oluyor biliyor musunuz? Bingooo, Seda'nın oteldeki işine son veriyor. E tabi verdiği tepki açısından çok haklı olan Seda'yı Yankı ayağa kaldırıyor. Yankı, bir yıl önce eşini akciğer kanserinden kaybetmiş, ruhani depremleri olan bir karakter. Kitabın ilerleyen bölümlerinde tahmin edileceği üzere Seda onu iyileştiriyor. Birbirlerine aşık oluyor ve bildiğimiz olay sırasıyla devam ediyor derkeeeen kitabın çok fazla yazım yanlışları ve konuşurken telaffuz edildiği gibi yazılması ve çok fazla devrik cümle bulunması sebebiyle biraz yordu beni. Bazı sayfalardaki cümleleri ne demek istedin şimdi yani? diyerek de okudum.
AksisedaBaşak Kızıltan · Postiga · 201449 okunma

Başak KızıltanYazar · 5 kitap
Yarı Ankaralı yarı Karadenizli. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olunca İstanbul'da kariyerine devam ediyor.