13 Şubat 2020
Dokuz Yayınları

2020 55. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2020 20:17
Emirhan Bikec yazmış olduğu, Dokuz Yayinlarindan çıkan Altı isimli kitabın tanıtım postuna hoş geldiniz Malesef imzalı değil bu kitap ama olsun üzülmeyin elbet imzalatırım #yorum Akıl hastanesinde çalışan Ayla bir vazonun kırılma sesiyle uyanıyor uykusundan ve sesin geldiği yöne gittiğinde Lale'nin merdiven boşluğunda yatan cansız bedeni ile karşılaşıyor. Ardından olayı araştırmak için gelen, Ercan, Eda ve diğer polisler ile olayı çözmeye çalışıyor. Kitapta olayın intihat mı cinayet mi olduğunu çözmeye çalışmaktan çok daha farklı konulara değindiğini fark ettim. İlk etapta biraz sıksa da sonlara doğru şaşırdım desem yeridir. Öylesine güzel konulara değinmiş ki kitap. Kadın erkek eşitliğinden ya da tecavüz edilen değil edenin suçlu olduğundan bahsetmiş mesela. Güzel bir kitaptı sevdim. Sizlere de seve seve tavsiye ederim
AltıEmirhan Bikeç · Dokuz Yayınları · 2020100 okunma

Emirhan BikeçYazar · 5 kitap
Emirhan Bikeç, özellikle genç kitleye hitap eden dram, aşk ve psikolojik ögeler barındıran eserleriyle tanınan bir Türk yazardır. Kitaplarında duygusal yoğunluk, içsel çatışmalar ve dramatik olay örgüleri ön plandadır.