Zamanın Bekçileri #3

Anahtar

Marianne Curley
Tahmini Okuma Süresi:
12 sa. 28 dk.
Sayfa Sayısı:
440
Basım Tarihi:
Ocak 2017
Yayınevi:
Tudem Yayınevi
ISBN:
9786059604956
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Sıralamalar
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

6/10
·440 syf.··
2021 91. kitabı
·
20 saatte okudu
·
Okunma: 29 Temmuz 2021 16:47
İlkgençlik ve ergenlik dönemini kapsayan, zamanda yolculuk yaparak tarihin akışını korumaya çalışan özel yeteneklere sahip kişilerin yaşadıklarını anlatıyor. Karakterler bana kalırsa çok toylar. Kurgu güzel işlenmiş. Tarihi dokunuşlar ve doku çok hoş ama mantık noktasında bazı saçmalıklar var. Gerçekçi bir mantıktan bahsetmek olmaz zaten fantastik kitaplarda ama yazar kendi kurduğu dünyasında mantık hataları yapmış. Editörlük içler acısı. Diyaloglar bazen çok avam. Çok enteresan yetenekler havada uçuşuyor ama kullanılmıyor. 13 yaş ile 17 yaş arası için çok ideal bir seri. Dördüncü bir kitap daha var ama Tudem bunu basmayacak. Yazarın kendisi de sanırım ülkesinde dördüncü kitabı çıkartırken yayıncısıyla sorun yaşamış. Yine de seri bir son veriyor size. Fazlasını da okumaya gerek var mı bilemedim.
Fantastik Edebiyat
AnahtarMarianne Curley · Tudem Yayınevi · 201729 okunma
10/10
·440 syf.·
2023 7. kitabı
Bilim kurgu okumayı seviyorsanız tek kelimeyle harika bir kitap çok akıcı kurgusu ve olay örgüsü çok iyiydi tüm serisini okudum okurken çok zevk aldım bilim kurgu okumayı seviyorsanız mutlaka okuyun
Edebiyat & Roman
AnahtarMarianne Curley · Tudem Yayınevi · 201729 okunma

Yazar Hakkında

Marianne CurleyYazar · 6 kitap
Avustralya, Windsor'da doğdu. Kitapları sekiz yaşındayken keşfetti. Charles Dickens'ın Oliver Twist'i okuduğu ilk kitaptı. Okul hayatı boyunca en sevdiği yer kütüphane oldu. İş hayatına bir devlet dairesinde sekreter olarak başladı.Şu anda eşi ve ilhan kaynağı üç çocuğuyla birlikte Avustralya'da yaşıyor. İlkgençlik çağı için yazmayı sürdürüyor.