Annemin Başörtüsü

Karavan Çocuk Yayınları

Çizimler :’)
2023 1. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2023 00:00
Kitap çok hoş bir hayal gücü ile yazılmış ve onlara aynı güzellikle eşlik eden çizimlerden oluşuyor. Her miniğimizin örtümüzün ne kadar hayatımızdan bir parça olduğunu anlaması açısından mükemmel olmuş.
Çocuk Kitapları
Annemin BaşörtüsüJenny Molendyk Divleli · Karavan Çocuk Yayınları · 202267 okunma
Bir annenin başörtüsü, çocuk için ne olabilir, hangi şekillere girer? Belki bir sığınak, belki de hamak. Hayır, hayır, çok daha fazlası! Çünkü "O sadece bir başörtüsü değildir." Çocuk dünyasının hayal gücünde bir örtünün neler ifade edebileceğini görerek hayret edeceksiniz. Annemin Başörtüsü; çocukların yaratıcı düşünme becerilerini destekleyecek, anne sevgisini kalplerde sımsıcak hissettirecek bir hikâye, * Kafiyeli bir şekilde yazılan bu kitap, çocuğun başörtüsü ile annesini özdeşleştirmesini sevilesi bir şekilde anlatıyor.

Jenny Molendyk DivleliYazar · 12 kitap
Molendyk, polis bir baba ve hemşire bir annenin ikinci çocuğu olarak Kanada’da dünyaya geldi. Muhafazakar Hristiyan bir ailede, dini duyarlılığı yüksek bir çocukluk ve gençlik yaşayan Molendyk, Manitoba Üniversitesi ve Red River Kolejinde Dil Bilimi ve Amerikan İşaret Dili Tercümanlığı üzerine eğitim aldı.