Olay mahallinde ağaçlar, toprak ve kayalar lazerle kesilmiş kesitler gibi görünmekteydi; fakat yanık izi yoktu. Yerde keskin kazı izlerinin fotoğrafları çekilmekteydi. Takım elbiseli yetkili, alanda tek başına yürürken telefonla konuşuyordu. Telefondaki, bürokrat odasından çıkarken, yardımcıları ve korumaların çantasını taşıyordu.
#sayfaotuzyedi
@murat_dektas01
Romanımız 2003 Keşif ile başlıyor. Balkanların karlı dağları, zor koşullarda yürütülen otoyolu yapımı .
2023 Yunanistan ile devam eden kitabımız bizi içine çekip meraklandırıyor. Eğer sahilinde ilerleyen tek bir araba, küçük bir kent olan Stagira'daki evlerine vardılar.
Üçüncü bölümümüz Rahip -Hekim. Kristo uyukluyor, ağaçtan düşerken cisimlerin çarpması, kardeşinin bağırması ve yüksekten düşme anı gözünün önüne geldiğinde sayıklıyor, acı ile inleyip geri uyuyordu.
Kitabimiz her sayfasında bizi hikayenin içinde tutarken fotoğraflarla görsel hafızamızı da geliştiriyor.
Antik Efsane romanımız vakti olanlar için kısacık yüzyirmisekiz sayfa Çağdaş kültür yayınlarından mart 2026 yılında çıkmış.
Ben severek okuyorum. Sizde okuyun.