BioNTech Aşısına Giden Yol ve Geleceğin Tıbbı

Aşı

Joe Miller
Kronik Kitap
Orijinal Adı:
The Vaccine / Inside the Race to Conquer the COVID-19 Pandemic Orijinal dil: İngilizce

Küresel Salgına Bir Direnç: Işık Hızı Projesi
Puan vermedi
Küresel Salgına Bir Direnç: Işık Hızı Projesi           ༄ ༄ ༄
Sağlık tıp
2024 10. kitabı
İnsanlık, ilk insanın oluşumundan beri süregelen çok uzun bir zaman dilimini ve gelişim yolunu içeriyor. Nüfuslar arttığından beri, insanlık tarihinde etkileri korkutucu boyutta olan salgın
Puan vermedi·%23 (75/320 syf.)·
Kitap harika. Herkese tavsiye ederim mutlaka okumalısınız fakat ben Ocak ayı ortasından beri hiçbir kitaba odaklanamıyorum, bu nedenle yarıda bıraktım. Daha uygun bir zamanda yeniden okumak için sabırsızlanıyorum. Umarım yeniden kitap okumaya adapte olabilirim.
Bilim
·320 syf.·
2022 21. kitabı
İki sıra dışı kişinin etkileyici hikâyesi… Şüphesiz bu, tarihin ilk taslağı... Saygın ilaç şirketlerini iddialı projelerini desteklemeye nasıl ikna ettiler? Trump yönetimi ve Avrupa Birliği’nden gelen siyasi müdahaleleri nasıl yönettiler? Dünyanın her köşesine rekor sürede iki milyardan fazla doz aşıyı sağlamayı nasıl başardılar? mRNA teknolojisinin Covid-19’u alt edişi, yakın gelecekte kanser tedavisinde olası bir başarının habercisi olabilir mi? AŞI; Financial Times’ın Frankfurt muhabiri Joe Miller’ın, Şahin ve Türeci’nin katkılarının yanı sıra elliden fazla bilim insanı, politikacı, halk sağlığı yetkilisi ve BioNTech personeli ile yaptığı röportajlardan oluşuyor ve çağımızın en önemli atılımının arkasındaki bilimsel, ekonomik ve kişisel geçmişi açıklıyor.
1000Kitap Gerçek Okurlar
2022 13. kitabı
Neden bu kitap okunmalı? Merak edilen soruları cevaplıyor. Saygın ilaç şirketlerini iddialı projelerini desteklemeye nasıl ikna ettiler? Trump yönetimi ve Avrupa Birliği’nden gelen siyasi müdahaleleri nasıl yönettiler? Dünyanın her köşesine rekor sürede iki milyardan fazla doz aşıyı sağlamayı nasıl başardılar? mRNA teknolojisinin Covid-19’u alt edişi, yakın gelecekte kanser tedavisinde olası bir başarının habercisi olabilir mi?*_