Bir Yatılı Okul Macerası

Sıralamalar

Okuldan bunalan kız
2019 4. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2019 21:35
Asiye,yatılı okuldan bunalan bir kızdır.Okulda bazı çılgınlıklar yapar ve bunların suçunun babaannesi Deli Asiye’nin suçu olduğunu söyler.Haksız da değildir aslında...Neyse,Asiye okuldan atılmak için yapmadığını bırakmaz.Ve sonunda 1 haftalığına uzaklaştırılır.Buna sevinen Asiye,acaba okulunu özleyecek mi? Ne duruyorsunuz,haydi okuyun!
ASİYE İNCELEME
2020 135. kitabı
Ben bu kitabı çoooook sevdim.Herhalde üç dört kere okumuşumdur.Kitapta Asiye okulu sevmiyor.Babaannesi ona(o öyle söylüyor)türlü türlü yaramazlıklar yaptırıyor.Ben diyeyim telefona macun sürmek,siz deyin bavul şakası ...Yaramazlık ları hiç bitmiyor.Ben serinin öbür kitaplarını da okudum.Herkese tavsiye ederim.
2023 14. kitabı
Bu kitap o kadar güzel ki bir kere okumak yetmedi! Tüm seriyi okudum, 4. kitabını da bekliyordum çıktığı gibi akdım imzalı gönderdiler(çook teşekkür ediyorum) seriyi genel olarak beğensem de birinci ve ikinci kitap çok daga iyi ( öbürlrinde pek yaramazlık yapmadılar) herrkes okumalı!
2016 1. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2016 19:38
Çocuk kitabı ancak büyüklerinde okuyabileceği tarzda bol kahkahalı kitap Büyükler için zihin dağıtmaya birebir ve kısa sürede bitirilecek bir kitap. Okumanızı tavsiye ederim.
2017 1. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2017 00:00
asiye kitabını beğendim bu kitabı şimdi sizlere özetlicem asiye bu kitapta okuldan kaçmak istiyor.Ama okuldan kovuluyor ve sonunda pişman olup üzülüyor.
2015 70. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2015 09:46
Kitabı okurken kendimi gerçek bir günlüğü kaçak okuyormuş gibi hissettim :) :) Yani o kadar gerçekçi ve eğlenceli. Yalnız çocuklar için değil büyükler içinde eğlenceli bir kitap.
2019 128. kitabı
Asiye adlı bir kızın babaannesiyle sorunları bitmiyor.Babaannesi yüzünden okuldan kovuluyor ,aslında içindeki deli asiye yüzünden. Babaannesi ölmüş olsada içinde hep bir deli Asiye var. Asiye bir yatılı okulda kalıyor öğretmenlerine ve arkadaşlarına yaptığı şakalar başına bela oluyor. Asiye uslanmadığından bir hafta okula gitmeme cezası alsada bu ceza hiçte ummadığı olaylara yol açıyor. Bence kitap harikaydı on üzerinden on veriyorum.
·144 syf.·
2021 7. kitabı
Eğlenceli karikatür tarzında bir kitap. Ana karakterimizin başına gelen olayları anlatıyor. Yaş aralığı olarak sınıflandırırsak çocuk kitabı diyebilirim. Ama çok zevkli bir kitaptı. Yüzünüzde bur tebessümle okuyorsunuz. Okumalısınız diyip gerisini size bırakıyorum...
·144 syf.·
2024 243. kitabı
Storytelden dinlediğim bir çocuk kitabı oldu. Evet komik ama trajikomik yanlarıda var. Ben de lise yıllarımda yatılı okuduğum için anlayabiliyorum ama ana karakterimizin komiklik adına öğretmenlerinin yapmadığı şeyleri yapmış gibi gösterip müfettişin soruşturma açması hiç de eğlenceli değil Ben de bir öğrencimden dolayı böyle bir durum yaşamıştım o canımı sıkan olayı hiç unutmadım öğrencimi affetsem de...
2024 Okuma Raporları
2024 59. kitabı
Okunma: 16 Eylül 2024 21:44
Asiye haşarı ötesi bir çocuktur. Şaka yapayim derken insanlari birbirine dusurup birde bununla eğlenen bir cocuk ariyorsaniz bunlari damarlarindaki babaannesi Deli Asiye yüzünden yaptigini iddia eden kucuk Asiye ile tanismanizda fayda var. Yatili okulda okuyan Asiye arkadaslari ve ogretmenleriyle beraber durmadan bir arada bulunmanin ve sadece ders odaklı yasamayi bir hapishaneye benzetmektedir. Yurtta sadece bunlari buldugunu zanneden Asiye'nin dusunceleri bir gun kaldiklari okula gelen Mufettis'le degisecek olaylar silsilesi baslar. Komik bir kitapti. Cocugunuz yaramszlik yapmayi cok seviyorsa okutun diyemem ama keyifli bir kitap oldugu kesin :)

Halenur ÇalışanYazar · 6 kitap
1983 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokulu “yatılı” okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmenliği eğitimi aldı. Yazmaya, 2001 yılında Özgür ve Bilge Dergisi’nde başladı. Yazıları çeşitli dergi ve gazetelerde yer aldı; çocuk dergisi editörlüğü yaptı. Eşzamanlı olarak televizyon metin yazarlığına başladı; yüz bölümden fazla belgesel programa imza attı. Aynur Çimenlekesi ve Pek Sıradan Ailesi ile Asiye serilerinin yazardır. İstanbul Üniversitesi Edb. Fak. Latin Dili ve Edebiyatı bölümünde ikinci kez öğrenci oldu. Ayrıca çocuklar için sevilen çizgi filmler yazıyor. Tuna ve Mehlika adında iki çocuğu vardır.