Rival Rogues Serisi 1

One Rogue Too Many
Sıralamalar

2023 48. kitabı
Okunma: 06 Mart 2023 11:22
Yeni bir seriye başladık ;) Karakterleri de konuyu da sevdim ;) Tarihi aşk konulu kitap sevenlere Aşk Engel Tanımaz ‘ı tavsiye ederim ;) Teşekkürler Samantha Grace ;)
2020 11. kitabı
Tarihi aşk kitabıyla herkese merhaba. Kitap bizi geçmişte yaşanan güzel bir hikayeye konuk ediyor. Leydi Gabby'nin kalbi küçüklüğünden beri Anthony'e aittir ve onu uzun zamandır bekler. Gözünü onunla açan Gabby aşkına karşı çok cesurca davranır ve Anthony'e aşkını ilan ettiği her seferinde bir şekilde red edilir. En sonunda Anthony ile birbirine söz vermişken yine sevdiği adamdan aylar boyunca haber alamayınca Gabby'nin Anthony'e güveni sarsılır ne kadar aşkından vazgeçmek istemese de artık evlenme zamanı gelmiştir. Anthony'nin açısından ise geçmişinde ailesiyle yaşadığı bazı olaylar onun derinde sarmış ve kendisine aile olan arkadaşlarının küçük kardeşini gençken evlenmek için uygun olmadığını düşünmüştür. Ama bunun acı bir şekilde yanlış olduğunu Camilla ile anlayacaktır. Camilla onun hayatını cehenneme çevirirken ardında bir gül bırakmıştır; Annabelle. Anthony koca bir kalbe sahip bunu Annabella ile olan ilişkisinde yazar çok güzel bir şekilde aktarmış. Anthony şehre geri geldiğinde sevdiği kadının yanında rakibi Lord Thorne görmesiyle işin rengi değişir. Lord Thorne Gabby'i kendi ailesi için hem bir fırsat olarak görür hem de bir ödül! Gabby'nin aklı karışmaya başlar sevdiği ama sırlarla dolu adam Anthony mu yoksa güvenli liman Lord Thorne mu? Bu ikilinin Gabby için savaşmasını büyük bir zevkle okudum. Aslında şunu söylemeliyim ki Lord Thorne'dan hoşlanmadım. Özellikle Gabby'i oyuna getirip kendisine zorunlu kılmasında. En güzeli de kitapta Gabby'nin ailesi ne olursa olsun ne Gabby'den ne de Anthony'den vazgeçiyor. Ailenin ne demek olduğunu bir kere daha hatırlatıp kan bağına gerek olmadığını vurguluyor. Kitap özellikle Gabby'nin kardeşlerinin oyunu sayesinde baya zevkli bir hal aldı yani onlar da olmasa Anthony'nun hali ne olurdu bilemezdim. Kitabı okumaktan zevk
2021 28. kitabı
Yazarın okuduğum 3.cü kitabı ilk 2 yani işte bitti gitti normaldi bu kitap iki karakterine bir arada sinir olduğum istisna kitaplardan oldu tebrik ediyorum . Yahu kız çocukluktan adamı sevmiş adam yaşı küçük vs diye kızı kardes seklınde görüp gidip başkası ile evlenmiş . Sonunda adamın evlilik patlamış kızın yaşı buyuduğu için bu sefer kıza hisleri değişmiş bunu saklamayıp evlenmek istiyor . Tamam buraya kadar herşey normal kardesim hatun her çocukluk konusu için kin yapmış adama haklı veya haksız adam hala açık net bazı şeyleri kizla konuşmuyor . Kız yaptıgı bır salaklık yüzünden az daha başkası ile evlenmek zorunda kalıcaktı hadi adam bunu kaçırdı . Yanı kızın abuk kaprıslerı 10 yasında olan olaylara bile takmıs olması adamın kendını kıza tam ifade edememesi kabzı gıbı takılması of dedim yani . Üstelik yazarın 2 kitabı daha var almışım koymusum umarım onlar bari normal çıkar :D
2015 22. kitabı
Okunma: 03 Mart 2015 00:00
Zamanında bu tarz kitapların az çıkmasından dolayı aldığım bir kitaptı. O zamanlarda yazarın en son yazmış olduğu roman da buydu. Basit bir konusu var ama belki güzel bir şey çıkar umuduyla almıştım. Ama beklediğimden biraz aşağısını görünce hayal kırıklığına uğradım diyemem çünkü kendimi daha çok bu duruma hazırlamıştım. Yazar çok fazla gereksiz bölümler yazmış. Bu yüzden de okurken baya sıkıldım. Önemli yerleri de atlamış. Örneğin Anthony'nin, kızıyla iletişim kurma çabasına daha ağırlık verebilirdi yazar. Aslında ortaya gerçekten güzel bir şeyler çıkabilirdi ama olmamış. Yazara ikinci şans vereceğimi de zannetmiyorum.

Samantha GraceYazar · 5 kitap
Tarihi romantizm yazarı Samantha Grace, Disney Robin Hood sayesinde genç bir kızken büyük bir aşk hikayesinin cazibesini keşfetti. Robin Hood ve Maid Marian'ın çizgi film hayvanları olduğu umurumda değildi. İlk mutluluğu-her zamankinden daha sonraki tecrübesiydi ve sıcak fuzzi bitirmek istemedi. Şimdi Samantha hayal gücünden kaynaklanan karakterler için kendi mutlu sonlarını yaratmayı seviyor. Yayıncının Haftalık, öykülerini ince mizah ve çekicilik ile "taze ve romantik" olarak tanımlıyor. Samantha romantizm yazarlığını şimdiye kadarki en iyi iş olarak tanımlıyor. Yarı zamanlı tıbbi sosyal hizmet uzmanı, ay ışığı yazarı ve pilates fıstığı, gerçek yaşam kahramanı ve Orta Batı'daki iki çocuğu ile mutlu ve telaşlı bir hayat yaşıyor.