İnceydik,Kırdılar

2015
Koyu Kitap

2017 40. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2017 16:42
Sanırım 1 saat falan sürdü kitap. Güzeldi kitap. Şöyle söyleyim, okursanız güzel olur ama okumazsanız da bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum. Yine de emeği geçen herkesin eline sağlık. Keyifli okumalar..
2020 46. kitabı
İnsanın okurken kendinde bir parça bulduğu söz ve şiir dolu bir kitap. Hani birilerine birşeyler söylemek istersiniz ama o cümleyi bulamazsın... Birileri için şiir yazmak istersiniz ama onu anlatacak kafiye uyak bulamazsın... İşte bu kitaplar o anlarınıza yardımcı olacak söz ve şiirle sizler ışık olacak... Spoiler Kitap içerisinden bir söz ; "Bir hayalden ibaretsin. Ben kurdum, ben yıktım. Sen sadece teferruatsın " Bir şiir; Küs Tut ki kalbim acıdı... Cümleye küstüm... Tüm şiir bana küskün... Bir umudum bile yok... Anlıyor musun Ve bunun gibi nice güzel söz ve şiir... Teşekkürler Tolga Akpınar... İyi Okumalar
2020 420. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2020 16:12
Kaç yaşanmışlık varsa elveda... Yol senin olsun, bana gitmek düşer... En çok da kendimden gidiyorum... Bu veda sana âh olsun! Âh’ım beddua değildir, bilesin... Âleme ibret, sana eyvâh olsun... Eyvâh da yetmez, eyvâhı da bilmez isen eğer, Eyvâha da, yola da, sana da Eyvallah olsun...
Şiir
2015 147. kitabı
Tolga Akpınarın bu kitabı kısa denemeler şeklinde ve birçok sayfasında kısa şiirlerle süslenmiş, içimize işleyecek güzel cümlelerle yazışmış. Zaten fazla kalın bir kitap değil kısa, öz, sade bir anlatımı var. Bir kaç saatte bitirilebiliyor.
AşkpareTolga Akpınar · Koyu Kitap · 201567 okunma
Gözyaşı değmeyen yanak, insana ait değildir!
2024 49. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2024 21:27
Kısa bir süre içinde bitirdim. Duygusal içerikli kitaplardan hoşlanıyorsanız önerebilirim. Kısaca aşk, ayrılık, veda, özlem temaları ağırlıklı olarak işlenmiş. İçerisindeki oldukça nahif şiirler, sayfalara iliştirilmiş anlamlı kısa sözler ve ara sıra karşılaştığım uzun paragrafları okumaktan oldukça keyif aldım. Yer yer kelime oyunları kullanılsa da dili hiç ağır değil, bir çırpıda okuyabilirsiniz. Tolga AkpınarTolga Akpınar
Puan vermedi·136 syf.·
2019 3. kitabı
Bunu bir sahaftan edinmiştim . İçindeki şiirler bazen ruh halime tam uyuyordu . Çantama atmıştım arada açıp şiir seçip o an için onu düşünüyordum . Yıl 2015 sonbahar bitiminde edinmiştim

Tolga AkpınarYazar · 9 kitap
1983 yılında doğdu. Üniversite'yi İşletme bölümünden mezun olarak bitirmesine karşın Edebiyatla ilgilendi. Ulusal dergi ve gazetelerde edebi yazıları yayınlandı. 2009 yılında Sinestezi Dergisi'ni kurdu ve 2012 yılına kadar derginin Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendi. Radyo ve Tv'lerde Edebiyatla ilgili programlar yaptı. Deneme, şiir, roman ve çocuk hikayeleri kategorilerinde kitapları yayınlandı. Şiirlerinin birçoğunu kendisi seslendirdi ve uluslararası ölçekte düzenlenen şiir etkinliklerinde konuk şair olarak görev aldı. Çeşitli Üniversite, STK, Belediyeler ve diğer kurum ve kuruşlar tarafından düzenlenen konferans, söyleşi ve imza günü etkinliklerine katılmaktadır.