Pierre Franckh, Alman yazar, motivasyon konuşmacısı,açılış konuşmacısı, iş adamı, seminer lideri, oyuncu ve film yönetmenidir.
1 Mayıs 1953’te Stuttgart’ta doğan Franckh, özellikle kişisel gelişim ve pozitif düşünce üzerine yazdığı kitaplarla tanınır. Franckh, birçok dilde yayımlanan ve geniş bir okuyucu kitlesi tarafından benimsenen eserleriyle uluslararası bir üne sahiptir.
Pierre Franckh’nın edebi kişiliği, pozitif düşünce, kişisel gelişim ve yaşam kalitesini artırma üzerine odaklanır. Kitaplarında, insanların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak pratik ve etkili yöntemler sunar. Franckh’ın yazıları, anlaşılır ve motive edici bir üslupla kaleme alınmıştır, bu da okuyucuların günlük yaşamlarında kolayca uygulayabilecekleri stratejiler sunar.
Pierre Franckh’nın en iyi kitapları arasında “Başarı ve Mutluluk İçin 7 Adım” (Erfolgreich Wünschen), “Mutluluk İçin 7 Adım” (Glücklich sein in sieben Tagen) ve “Kalbim Seni Seçti” (Das Gesetz der Resonanz) yer alır. Bu eserler, okuyuculara pozitif düşüncenin gücünü ve hayatta istediklerini elde etmenin yollarını öğretir. Franckh’ın kitapları, kişisel gelişim alanında klasikleşmiş eserler arasında sayılmaktadır.