Attack On Titan 3

Hajime İsayama
Tahmini Okuma Süresi:
5 sa. 54 dk.
Sayfa Sayısı:
208
Basım Tarihi:
4 Aralık 2012
İlk Yayın Tarihi:
Mayıs 2015
Yayınevi:
Kodansha Comics
Orijinal Adı:
進撃の巨人 3
ISBN:
9781612620268
Ülke:
Türkiye
Dil:
İngilizce
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

10/10
·208 syf.··
Beğendi
·
2025 4. kitabı
·
1 saatte okudu
·
Okunma: 14 Ocak 2025 03:03
Attack on Titan izlediğim ilk animelerden olup aşık olduğum anime dizisinde en üst sırada hala yerini koruyor. Mangalarını da aynı heyecanla okuyorum. Her sahnesinde sanki dizisindeymiş gibi kulaklarımda seslerini duyabiliyor, aynı heyecanı bir kez daha yaşıyorum. Serinin tüm cildini toplamaya çalışıyorum. Sizlerinde seveceğini düşünüyorum.
Attack On Titan 3Hajime İsayama · Kodansha Comics · 2012816 okunma
Attack on Titan vol.3
5/10
·200 syf.··
2024 48. kitabı
·
2 saatte okudu
·
Okunma: 01 Aralık 2024 00:03
İlk iki cilde göre bunun ilerleyişi çok durağandı. Sadece son sayfalara doğru bir aksiyon vardı ama yeterince tatmin edici değildi bu da. Tabi her ciltte deli gibi aksiyon sahneleri okuyacak değiliz, bazen böyle alıştıra alıştıra ilerlememiz lazım:). Herkesin bahsettiği ve editlerde adını çokça gördüğüm Levi karakterinden girişte bir bölüm okuduk, gelişi yakın sanırım. Diğer ciltlerde görüşmek üzere:*
1000k
Titana Saldırı - Cilt 3Hajime İsayama · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2015816 okunma
9/10
·200 syf.·
2020 47. kitabı
Muhtemelen serinin en sevilen karakteri Rivaille'ın ilk gözüktüğü cilt. Mikasa, Armin ve Eren'in kişilik özelliklerini daha iyi öğreniyoruz.
Titana Saldırı - Cilt 3Hajime İsayama · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2015816 okunma
10/10
·200 syf.··
Beğendi
·
2022 50. kitabı
Şehri savunma birliğinden olan Eren, özel gücü sayesinde Titanların açtığı deliği kapatmaya çalışır. Fakat Eren’in özel güçlerinin detayları, evlerinin bodrumunda saklıdır. Hem Titanlardan kurtulmak hem de bodruma ulaşmak için mücadele başlar..
Titana Saldırı - Cilt 3Hajime İsayama · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2015816 okunma
8/10
·200 syf.··
2024 5. kitabı
İlk 2 cilddən daha maraqla oxudum. Aksiyon dolu və bəzi səhnələrində duyğu yüklü bir bölüm oldu. Oxuduqca animedə mangaya nə qədər sadiq qaldıqlarını görürdüm və sanki o səhnələri yenidən izləyirmişəm kimi hiss edirdim. Obrazların psixoloji vəziyyətləri də yaxşı göstərilmişdi məncə. Davamını bilməyimə baxmayaraq, oxumaq üçün səbirsizləndim niyəsə Animedə isə 4-cü, yəni son sezondayam, finala çatmağıma 15 bölüm qalıb. İlk sezonları üçün darıxıram amma hadisələrin necə bitəcəyini görmək üçün də səbirsizlənirəm digər tərəfdən
Titana Saldırı - Cilt 3Hajime İsayama · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2015816 okunma

Yazar Hakkında

Hajime İsayamaYazar · 52 kitap
Hajime İsayama (Japonca:諫山 創, Isayama Hajime; d. 29 Ağustos 1986), Japon manga sanatçısıdır. İlk serisi Attack On Titan, 2019 Aralık itibarı ile dolaşımda olan 100 milyon kopya ile tüm zamanların en çok satan manga serilerinden biri oldu. 29 Ağustos 1986'da Japonya'nın Ōita prefektörlüğüne bağlı Hita şehrinin Ōyama kasabasında doğmuştur. Lise yıllarındayken manga yarışmalarına çizdiği mangaları gönderirdi. Liseden mezun olduktan sonra 2006 yılında Fukuoka şehrinde bulunan Kyushu Designer Gakuin meslek yüksekokuluna kaydoldu. 2006 yılında Magazine Grand Prix veya kısaca MGP olarak bilinen ve Kodansha Ltd. tarafından teşvik edilen dergiye Attack On Titan'ın ufak bir sürümü ile başvurdu ve "Kaliteli Çalışma" ödülünü aldı. Daha sonra 20 yaşındayken mangaka mesleğine devam etmek için Tokyo'ya taşındı ve internet kafede çalıştı. 2008'de 80. Haftalık Shōnen Dergisi Yeni Gelen Manga Ödülü Yarışmasına kaydoldu, Heart Break One adlı mangasından dolayı "Özel Teşvik" ödülünü aldı. Bir başka mangası Orz, sonraki yıl aynı yarışma için bir aday olarak seçildi. 1 Kasım 2014'te Hita'da yaklaşık 2.500 kişinin katıldığı Attack On Titan hakkında bir özel bir etkinlik düzenlendi. Ertesi gün Patria Hita kültür salonunda İsayama, bir konuşma yaptı ve belediye başkanı Keisuke Harada tarafından resmi olarak "Hita'nın Turizm Elçisi" olarak adlandırıldı. 2009'da mangası olan Attack On Titan, Bessatsu Shōnen Dergisi'nde yayınlanmaya başlamıştır ve 2011 yılında 35.nci Kodansha Manga Ödülleri'nde Shōnen kategorisini kazanmıştır. Daha sonra ise yönetmenliğini Tetsurō Araki'nin üstlendiği Japon anime şirketi olan Wit Studio tarafından anime adaptasyonu yapılmıştır fakat Attack On Titan, son sezonu itibarı ile MAPPA tarafından yapılmaktadır. 9 Eylül 2009 yılından beri yayınlanan Attack on Titan'ın mangası, 9 Nisan 2021 tarihinde 34.ncü cildin beşinci ve son bölümü, toplamda 139.ncu bölümü ile final yapmıştır. Ünlü mangaka 2018'de kendi blog sayfasında evlendiğini söyledi ama eşinin kim olduğunu söylemedi.