Puan

75 kişi
Av
2022 6. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2022 10:32
"Ben hep aydınlıktım, kulaklardaki tatlı bir besteydim. Ben, Güneydeki çöllerin tatlı meltemleri ait bir müziktim. O ise kuzeydeki buzdan oluşmuş mağaraların tahtındaki kraldı. Kulakları müziğe sağır, teni sıcaklığı Hasret, gözleri sevgiyi göremeyecek kadar kör, burnu ılık bir Ihlamur akşamına asla duyamayacak kadar körelmiş, dudakları buzdan ağlarla örülmüş, gerçek bir tutku'nun sıcaklığını asla kalbinde hissedilmeyecek buz kesmiş bir hükümdardı. Kitabımız geçici bir süre ablasının yerinde çalışan bestenin ablası sanarak kuzey tarafından bardan kaçırılmasıyla başlıyor.Sonrası aksiyon, macera, yeraltı dünyası adamların savaşı,intikamı,aşk,savaşlar ve kan... Yazarımız kitabın sonuna kadar ilgiyi ve merakı tetikleyerek kurguyu devam ettirmiş ve okurlarına keyifle merakla okunacak bir kitap yazmış.Yazarimiza teşekkür eder, kitabın 2. Serisi avcı kitabını merakla bekliyorum
2023 5. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2023 19:42
Kitabın konusu güzel ve anlatım dili de çok akıcı, sade ve güzel. Kesinlikle okurken sizi sıkan bir dil kullanmamış yazar. Ama bu kitabı okurken Beste ve Kuzey'in bazı hareketlerine sinirlenebilir, delirebilirsiniz. Kitabın içeriğinde çoğunlukla aksiyon, azıcık macera ve küçük küçük +18 sahneleri ile çok güzel bir kitap. Böyle kitap sevenler için tavsiye ederim.
İnceleme
-Öznel düşünce-
2025 30. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2025 17:36
Öncelikle kitabı konusunu bile bilmeden başladım. Eğer konusunu öğrenmek istiyorsanız anlatıyorum. Barda çalılan bir kız var ve bir gün orada bir adam "Bu gece boşsanız benim evime gelin benim evimde var tezgahı var bana hizmet edersiniz" tarsınsa bir şey söylüyor ve kız itiraz ediyor. Adam dinlemeyince kıza dayabamayıp alkol şişesini adamın kafasında patlatıyor. Herkes kaçıyor korkuyor, ambulansı ve polisi çağırıyorlar. Kız ne yapacağını bilmiyor. Bir adam gelım ona el uzayıp kendisinin ona yardım edebeilecepini söylüyor. Kız düşünmeden teklifi kabul ediyor. Arabaya bindiklerinde kızı bayıltıp bir yerde tutsak tutuyorlar. Konu bu olsada kızla erkek baş karakterimiz hiç uyumlu tipler değildi. Bunlar ilişki içinde bile değildi (sevgi ilişkisinden bahsediyorum fiziksel değil) ben burada birbirlerini sevdiğini hiç görmedim. Sadece kıskançlık ve sahiplenme vardı. Ve bunlar olmadan sadece ilişkiler vardı. Yani birbirlerini sevdiklerini sanmıyorum. Her sayfada sinir krizi geçirecektim. Karakterler çok maldı özür dilerim ama öyle en azından bence. Baş erkek karakterin içindeki tek duygunun kıskançlık ve sahiplenmeydi. Ve aşırı klişe bi kitaptı. İşte "O diğer kadınlar gibi değil," ve ya "O öyle bir şey yapmaz" tarzında çok şey vardı ya da çok sinir olduğumuz için benim gözüme çok battı. Asıl olay son sayfalardaydı devam kitabı olduğu için fakat düzgün bir şekilde okuayamadım yani bunca şeyden sonra boşluk gibi geldi. Sanırım birileri öldü. Devam kitabınıda okumayacağım. Kısacası ben tavsiye etmiyorum fakat yine de okumak isteyen varsa sizin tercihiniz. Ama okumadan önce 2 kere düşünseniz iyi olur.
2022 61. kitabı
Av – Aylem Gündördü Merhabalar,
2023 5. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2023 18:19
Merak ettiğim kitaplardan biri olan Av ve Avcı Serisi’nin ilk kitabıyla geldim Öncelikle iki kitabın kapakları, baskıları ve ciltlerinin çok güzel olduğunu söylemeliyim İlk kitabımıza gelecek