Geçici bir süre barda çalışan Beste’nin hayatı hiç tanımadığı bir adam olan Kuzey tarafından kaçırılması ile tepetaklak olur. Kuzey, Beste’nin bildiği her şeyden daha tehlikeli ve karanlık bir adamdır. Çok geçmeden bu işte bir hata olduğu ortaya çıkar. Ancak onları birleştiren karanlık sırları ve tutkuları, onları birbirine daha çok mu bağlayacaktır yoksa sonsuza dek kopmalarına mı sebep olacaktır? “Ben hep aydınlıktım, kulaklardaki tatlı bir besteydim. Ben, güneydeki çöllerin tatlı meltemlerine ait bir müziktim, o ise kuzeydeki buzdan oluşmuş mağaraların tahtındaki kraldı. Kulakları müziğe sağır, teni sıcaklığa hasret, gözleri sevgiyi göremeyecek kadar kör, burnu ılık bir ıhlamur akşamını asla duyamayacak kadar körelmiş, dudakları buzdan ağlarla örülmüş, gerçek bir tutkunun sıcaklığını asla kalbinde hissedemeyecek buz kesmiş bir hükümdardı.” Bir savaşın ortasında, yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide vals yapan Beste ve Kuzey... Avına âşık olan avcı, avcı mıdır yoksa av mı?
Kitabın Konusu:
400 sayfa

Puan vermedi
Av
"Ben hep aydınlıktım, kulaklardaki tatlı bir besteydim. Ben, Güneydeki çöllerin tatlı meltemleri ait bir müziktim. O ise kuzeydeki buzdan oluşmuş mağaraların tahtındaki kraldı. Kulakları müziğe sağır, teni sıcaklığı Hasret, gözleri sevgiyi göremeyecek kadar kör, burnu ılık bir Ihlamur akşamına asla duyamayacak kadar körelmiş, dudakları buzdan ağlarla örülmüş, gerçek bir tutku'nun sıcaklığını asla kalbinde hissedilmeyecek buz kesmiş bir hükümdardı. Kitabımız geçici bir süre ablasının yerinde çalışan bestenin ablası sanarak kuzey tarafından bardan kaçırılmasıyla başlıyor.Sonrası aksiyon, macera, yeraltı dünyası adamların savaşı,intikamı,aşk,savaşlar ve kan... Yazarımız kitabın sonuna kadar ilgiyi ve merakı tetikleyerek kurguyu devam ettirmiş ve okurlarına keyifle merakla okunacak bir kitap yazmış.Yazarimiza teşekkür eder, kitabın 2. Serisi avcı kitabını merakla bekliyorum
10/10 puan verdi
Kitabın konusu güzel ve anlatım dili de çok akıcı, sade ve güzel. Kesinlikle okurken sizi sıkan bir dil kullanmamış yazar. Ama bu kitabı okurken Beste ve Kuzey'in bazı hareketlerine sinirlenebilir, delirebilirsiniz. Kitabın içeriğinde çoğunlukla aksiyon, azıcık macera ve küçük küçük +18 sahneleri ile çok güzel bir kitap. Böyle kitap sevenler için tavsiye ederim.
8/10 puan verdi
Aylem Güngördü - Av
Merhaba arkadaşlar Bugün sizlere sevgili @aylemgngrd 'nün yazmış olduğu serinin ilk kitabı Av ile geldim. Kapağına aldanıp da fantastik sanmayın ki ben öyle sanmıştım. Yazarın kalemi güzel, sade ve akıcı. Sıkmayan betimlemeleri ile kendini okutuyor. Kurgudaki heyecan son sayfasına kadar devam etti ve sonu öyle bir yerde bitiyor ki ister
AvAylem Güngördü · Parola Yayınları · 2021165 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.