Kasım 2021
Sıralamalar

Av
2022 6. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2022 10:32
"Ben hep aydınlıktım, kulaklardaki tatlı bir besteydim. Ben, Güneydeki çöllerin tatlı meltemleri ait bir müziktim. O ise kuzeydeki buzdan oluşmuş mağaraların tahtındaki kraldı. Kulakları müziğe sağır, teni sıcaklığı Hasret, gözleri sevgiyi göremeyecek kadar kör, burnu ılık bir Ihlamur akşamına asla duyamayacak kadar körelmiş, dudakları buzdan ağlarla örülmüş, gerçek bir tutku'nun sıcaklığını asla kalbinde hissedilmeyecek buz kesmiş bir hükümdardı. Kitabımız geçici bir süre ablasının yerinde çalışan bestenin ablası sanarak kuzey tarafından bardan kaçırılmasıyla başlıyor.Sonrası aksiyon, macera, yeraltı dünyası adamların savaşı,intikamı,aşk,savaşlar ve kan... Yazarımız kitabın sonuna kadar ilgiyi ve merakı tetikleyerek kurguyu devam ettirmiş ve okurlarına keyifle merakla okunacak bir kitap yazmış.Yazarimiza teşekkür eder, kitabın 2. Serisi avcı kitabını merakla bekliyorum
2023 5. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2023 19:42
Kitabın konusu güzel ve anlatım dili de çok akıcı, sade ve güzel. Kesinlikle okurken sizi sıkan bir dil kullanmamış yazar. Ama bu kitabı okurken Beste ve Kuzey'in bazı hareketlerine sinirlenebilir, delirebilirsiniz. Kitabın içeriğinde çoğunlukla aksiyon, azıcık macera ve küçük küçük +18 sahneleri ile çok güzel bir kitap. Böyle kitap sevenler için tavsiye ederim.
İnceleme
-Öznel düşünce-
2025 30. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2025 17:36
Öncelikle kitabı konusunu bile bilmeden başladım. Eğer konusunu öğrenmek istiyorsanız anlatıyorum. Barda çalılan bir kız var ve bir gün orada bir adam "Bu gece boşsanız benim evime gelin benim evimde var tezgahı var bana hizmet edersiniz" tarsınsa bir şey söylüyor ve kız itiraz ediyor. Adam dinlemeyince kıza dayabamayıp alkol şişesini adamın kafasında patlatıyor. Herkes kaçıyor korkuyor, ambulansı ve polisi çağırıyorlar. Kız ne yapacağını bilmiyor. Bir adam gelım ona el uzayıp kendisinin ona yardım edebeilecepini söylüyor. Kız düşünmeden teklifi kabul ediyor. Arabaya bindiklerinde kızı bayıltıp bir yerde tutsak tutuyorlar. Konu bu olsada kızla erkek baş karakterimiz hiç uyumlu tipler değildi. Bunlar ilişki içinde bile değildi (sevgi ilişkisinden bahsediyorum fiziksel değil) ben burada birbirlerini sevdiğini hiç görmedim. Sadece kıskançlık ve sahiplenme vardı. Ve bunlar olmadan sadece ilişkiler vardı. Yani birbirlerini sevdiklerini sanmıyorum. Her sayfada sinir krizi geçirecektim. Karakterler çok maldı özür dilerim ama öyle en azından bence. Baş erkek karakterin içindeki tek duygunun kıskançlık ve sahiplenmeydi. Ve aşırı klişe bi kitaptı. İşte "O diğer kadınlar gibi değil," ve ya "O öyle bir şey yapmaz" tarzında çok şey vardı ya da çok sinir olduğumuz için benim gözüme çok battı. Asıl olay son sayfalardaydı devam kitabı olduğu için fakat düzgün bir şekilde okuayamadım yani bunca şeyden sonra boşluk gibi geldi. Sanırım birileri öldü. Devam kitabınıda okumayacağım. Kısacası ben tavsiye etmiyorum fakat yine de okumak isteyen varsa sizin tercihiniz. Ama okumadan önce 2 kere düşünseniz iyi olur.
2022 61. kitabı
Av – Aylem Gündördü Merhabalar,
2023 5. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2023 18:19
Merak ettiğim kitaplardan biri olan Av ve Avcı Serisi’nin ilk kitabıyla geldim Öncelikle iki kitabın kapakları, baskıları ve ciltlerinin çok güzel olduğunu söylemeliyim İlk kitabımıza gelecek
2023 7. kitabı
Herkese selam. @parolayayınlarından çıkan Av serisinin ilk kitabını yorumuyla geldim. Ablasının evlilik öncesi sevgilisiyle tatile gittiğinde onun yerine çalıştığı barda işe başlayan Beste ve intikamın ateşiyle yanan Kuzey Bozkurt'un hikayesini okuyoruz. Beste kendine güvenen şartlar ne olursa olsun kendini ezdirmeyişiyle takdirimi kazandı. Hem Kuzey'e karşı hemde onun grubuna karşı. Beste ablasının yerinde çalıştığı barda bir müşteriyle sorun yaşadığında o an benimle gel diyen bir adamın elini tutar kurtulmak ümidiyle .oysa ki elini tuttuğu adam Kuzey Bozkurt onu daha büyük bir oyunun,intikamın ve tutsaklığın içine çektiğinden habersiz. Beste ablasının yerine yanlışlıkla kaçırılarak getirildiği evde neden kaçırıldığını bilmeden tutsaklık yaşarken Kuzey'in ablasının sevgilisi Atakan'a karşı bir intikam planı içerisi olduğunu öğrenince ablasının hayatını kurtarmak için onun planlarına dahil olur. Kuzey ve arkadaşlarının ona kötü davranmasına ki hiç anlayamadım onları İmge içlerinde biraz daha iyiydi. Ama Mete,Sarp,Dolunay ve Efla'yı hiç sevemedim. Burak içlerinde Beste'ye karşı iyi davranan kişiydi.Kuzey'in davranışlarında ki tutarsızlıklarına rağmen ona karşı bir çekimde hissetmeye başlar. Ablasına her yaklaştığında öğrendiği gerçeklerle Beste geri dönüşü olmayan yollara girer. Beste kitabın sonunda ailesiyle ilgili öyle bir gerçekle yüz yüze kalır ki 2. Kitap da neler olacak diye bizi merakta bırakıyor.
2023 8. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2023 00:00
#kitapalıntısı "Sen, kelebek..." dedi fısıldayarak. Sesindeki tehlike ve soğukkanlılık iliklerime işliyordu. "Sen ölüme uçuyorsun ama farkında değilsin." "Öylece durup
2023 4. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2023 12:59
Selam, bugün sizlere seneler önce romantik komedi kitaplarını okuduğum yazar @aylemgngrd ‘nin ‘Av’ serisi birinci kitabıyla geldim. Kapağı ve baskısıyla göz dolduran kitabımızın gelin biraz
2022 10. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2022 10:16
Beste bir süre geçici olarak ablasının çalıştığı barda çalışmaya başlıyor... Müşterilerden birinin çıkarttığı problem sonrası yaşanan kavgadan kaciyor . Bu kaçma esnasında kendine uzatılan bir eli mecburen tutmak zorunda kalıyor.Fakat yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek . Çünkü Beste şimdi daha büyük bir çıkmaza giriyor. Kendini ifade etsede karşısında bir türlü anlamak bilmeyen despot bir adam var.. Kuzey , uzun zamandır peşinde olduğu adamı ulaşmak için sevgilisini  izleyip kaçırma plani yapıyor. Tam ulaştım derken öğrendiği gerçek hedefe vurmasını güçlestiriyor. Fakat o Kuzey , her zaman bir planı var.. Ancak planlamayamadığı  tek bir şey var... AŞK...
2022 9. kitabı
Beste’nin yerine benim aklım karıştı. Karakterlerin fazlalığı ve her birinde yer alan öfke, intikam arzusunu okumak çok yorucuydu. Beste yine iyi adapte oldu diyebilirim. Yazarın diğer kitaplarını okumamış biri olarak “Av” gerek konusu gerek kitap kapağıyla en başta ilgimi çok çekmişti. Başlarda yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı aklım karışsa da karakterlere – başta Kuzey, Dolunay ve Efla olmak üzere – Beste’ye davranışları yüzünden kızmam; yazarın karakterlerini yaratırken ne kadar gerçekçi olduğunu gösteriyor. Kitap başlangıç olarak iyiydi; Beste’den saklanan sırların bu kadar derin olabileceğini tahmin etmemiştim. Sanırım bir devam kitabı olacak. Kitap öyle bir yerde bitti ki devamında neler olacak hiç tahmin edemiyorum. En kısa sürede devamını okuma ümidiyle yorumumu burada bitiriyorum.