2012
Sıralamalar

Kağıt israfı...
2025 28. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2025 17:59
Kitabı o kadar zor okudum ki... Gerçekten berbat. Neden basılmış ve Türkçe'ye çevrilmiş anlayamadım. Okurken ağaçlara acıdım. Bol bol rahatsız edici kelimelerden başka hiçbir şey anlamadığımı da belirteyim. Kitabın olay örgüsü yok. Diyaloglar karmakarışık... Kim kiminle konuşuyor, kim düşünüyor anlaşılmıyor. Kitap okuyucunun belleğini rahatsız ederek başrolün zihnini anlatmak istiyor sanırım. Kitabı psikolojik şiddet olarak görüyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.
Hayal kırıklığı
2020 1. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2020 11:45
Vakit ve nakit kaybı bir kitap. Kapak tasarımı ve kitabın açıklamasına aldanıp satın aldığım fakat hayal kırıklıkları silsilesi içinde kaldığım bir eser. Zaman zaman elime alıp 10-20-30 sayfa okuduğum, bitse de gitsek modundan beni asla çıkarmayan bu kitabı kimseye tavsiye etmiyorum. Kim kiminle diyalog halinde, nerede ne yaşanıyor hiç anlaşılmayan, karman çorman felaket ötesi diliyle beni sıkıntılara sokan kötü bir kitap. Rahatsız edici, aşırıya kaçan cinsel sohbetlerin dönmesinden bahsetmiyorum bile. Kötü, çok kötü...
2025 12. kitabı
Okunma: 05 Temmuz 2025 01:48
Hayatımda okuduğum en kötü kitap. Ne bir olay örgüsü ne de anlamlı cümleler var. Yazar kafasından geçen rahatsız edici ve uygunsuz bütün cümleleri 200 sayfa boyunca sayıklamış gibi. Fiyatı çok uygun olduğu için, pegasus yayınları olmasını göz önünde bulundurarak “Ne kadar kötü olabilir ki?” diye düşünerek almıştım. Gerçekten çok ama çok kötü olabilirmiş. Vakit ve nakit israfı. Ayrıca on sekiz yaşından küçüklerin okuması da uygun değil. Yazarın bir psikolog yardımı almasını tavsiye ediyorum.
2019 64. kitabı
Bir günde okuyabileceğiniz ancak anlayamayacağınız bir kitap. İçerisinde sizi gercekten rahatsız edebilecek yerler var. Kim ne olay ne gerçekten anlaşılmıyor dili çok kötü. Anlatılmak istenenle anlatılan gerçekten birbirini tutmuyor. Yerinde argo her zaman iyidir ama kitabin tamamı bundan ibaret. Gerçekten kötü bir kitap. Demekki Pegasus her zaman iyi kitapları basmıyormuş
Puan vermedi·208 syf.·
2020 186. kitabı
Pegasus Yayınları'nın arka arkaya okuduğum ve neredeyse nefret ettiğim ikinci kitabı. Konusundan söz edip daha fazla irrite olmak istemiyorum. Hiç sevmedim ve zorla bitirdim.

Helene HegemannYazar · 1 kitap
Genç yazar, Helene Hegemann, hem yönetmenlik hemde oyunculukta yapmaktadır. İlk kitabı Axotol ile büyük ilgi toplamayı başarmıştır. Almanya'da yaşamaktadır.