Nightshade #3

Bloodrose (Nightshade #3)
Sıralamalar

2021 8. kitabı
Okunma: 03 Eylül 2021 12:40
Vay canına. Muhteşem bir kitap ve muhteşem ama umulmadık bir son. Gözyaşlarımı tutamadığım bir kaç yer oldu. Spoiler vermem istemediğim için yazamıyorum ama savaştaki kayıplarda kendimi tutamadım. Silüet kesinlikle en sevdiğim seriler arasına girdi.
Ay Işığı Kitap İncelemesi
2022 3. kitabı
Kitabın evreni çok güzel. Okuyacaklara tavsiyem şimdiden mendillerini hazırlayın çünkü bu kitap sizi hem mutluluktan hem de üzüntüden ağlatabilecek bir potansiyele sahip. Neden 4 yıldız verdiğimin açıklaması aşağıda spoiler kısmında: BURADAN İTİBAREN SPOİLER Okurken "Kesinlikle böyle olmamalı/olmamalıydı" dediğim çok yer oldu. Şimdi hepsini yazmaya çalışacağım. Kitabın başında Calla'nın Ren'i almak için eve gittiği ve görüştükleri o kısımlar çok güzeldi. Calla'nın gelgitleri kitap boyunca beni sinir etmeye devam etti. Shay'ı sevdiğini söylüyor ama Ren'den de bir türlü uzak duramıyor. Ben zaten en başından beri Ren'i seviyorum, ben Calla olsaydım Ren ile olurdum diyorum ama o, Shay'i seçmesine rağmen aklının bir köşesinde hep Ren var. Ren ve Adne'nin kardeşliğini kesinlikle daha çok okumak isterdim. Onların kardeşliğini okumayı gerçekten çok sevmiştim. Calla'nın "Savaş bitene kadar seçim yapmayacağım" demesine rağmen Shay'le birlikte olması, Shay'i seçmesine rağmen savaşta sıkıntı çıkmasın diye Ren'e söylemekten kaçınması Calla'yı karakter olarak gözümde bitiren hareketlerdi. Zaten yaşadığı gelgitler onu yeterince kötü gösteriyordu ama bu yaptıkları benim için onu kötünün de kötüsü bir karakter yaptı. Silas'ın ölümüne çok üzüldüm. Connor ve Silas'ın tartışmalarını okumak çok keyifli oluyordu. Ren'in okulda diğer kızlarla birlikte olmasının sebebinin, "sadece Calla'ya ilgi duyduğunu göstermek" istemesi olduğunu öğrendiğim zaman anlıma bir şaplak attım. Hayır, gerçekten ondan hoşlandığını göstermesinin bin tane yolu varken o, bu yolu mu seçmişti? Ama aynı zamanda yüzümde de bir gülümseme oluştu "Ren sen gerçekten inanılmazsın" Ansel'ın kısımlarını okurken çok canım sıkıldı. Bunalımda olmasını anlıyorum ama onun yüzünden birçok şey kaybettiler ve Calla buna
Roman
2023 4. kitabı
Son 200 sayfası fazla aksiyonlu. Sanki aksiyon filmi izler gibi sayfalar gözümün önünden gitmedi. Finali ise tahmin ettiğimden bambaşka olmuş. Beğendim mi? Neden olmasın? Calla için 9 puan!