Bilgi Yarışması

2021
Örger Yayınları

2021 207. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2021 11:40
✔Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere bir çocuk kitabı ile geldim. Daha önce de Ayçella'nın da katıldığı iyilik yarışmasını anlatan bir kitabını okumuştum yazarımızın. Şimdi ise Ayçella bilgi yarışmasında. ✔Aysel öğretmen sınıfa girdiğinde bilr bilgi yarışması olacağını ve her sınıftan birer öğrenci seçileceğini bunun için de her sınıftan 5 öğrencinin bir sınava gireceğini açıklar. Ayçella'ya söz halkı verdiğinde ise kendisi dışında 5 isim söyler. Öğretmen de Ayçella'nın söylediği isimleri çağırınca Ayçella çok üzülür. Eve gittiğinde ise annesinin konuşması onu motive eder. ✔3 sınıf var ama 4 kişi seçilecek. Peki dördüncü kim olacak dersiniz? Ayçella'nın okulu yarışma da kaçıncı oldu? Çocuklarınıza okuyabileceğiniz / okutabileceğiniz güzel bir tavsiye bırakıyorum ✔Yazarımızın kalemine sağlık
AyçellaÖmer Fikret Şen · Örger Yayınları · 20214 okunma
2024 7. kitabı
dr.com.tr/Kitap/Aycella-I... Ayçella hayatını iyilik üzerine kurgulamış, iyilik yapmaktan keyif alan mutlu bir çocuk. Gerçek adı Ayça Ela fakat arkadaşları ve ailesi ona “Ayçella” diyor. Bu kitapta, Ayçella’nın “Bilgi Yarışması”na katılmak için başından geçenleri okuyacaksınız.
Kitap Alıntısı
AyçellaÖmer Fikret Şen · Örger Yayınları · 20214 okunma