Cüneyt Ülsever
Cüneyt Ülsever yine soluk soluğa okuyacağınız bir romana imza atıyor... "Azrail Aynası" cinayetleri devam ediyor... İstanbul polisi, çok zeki ve çok kurnaz, muhteşem oyun kurucu bir manyağın peşinde... Cinayetler peş peşe geliyor... Koskoca İstanbul'u paranoya sarıyor... Şehir, aklını kaybetmek üzere! Cüneyt Ülsever yine soluk soluğa okuyacağınız bir romana imza atıyor... (Tanıtım Bülteninden)
230 sayfa

230 syf.
Puan vermedi
Kitabı sırf bitirmek için okudum yarım bırakmayı sevmediğim için.kim ne derse desin bizim türk yazarlar polisiye yazamıyor.bu kitapla sadece bir kitap daha okumuş oldum vakit kaybı değil ama olmasaydı da olurmuş.
Ayna ParamparçaCüneyt Ülsever · Doğan Kitap · 201348 okunma
230 syf.
Puan vermedi
Cinayet Büro Amirliğinde görev yapan üçlü çete lakabıyla tanınan Harun, Erdoğan ve Baturun hikayesiyle başlıyor, sonrasında uzun süredir üzerinde çalıştıkları ama delil yetersizliğinden rafa kalkan dosyanın yeniden gündeme gelmesiyle devam ediyor. Özel Cinayetler Bürosu kuran Deniz Ersoy, ekibin başına geçip bu üçlüyü yanına alıyor ve dosyanın ayrıntıları konuşulmaya başlanıyor. Vay be! dedirten hikaye değil, katil belli ama Deniz yüzünden her şey berbat bir hal alıyor. Güya prof. Olacak kadın ama okura o hissi vermemek için elinden geleni yapmış yazar. Basit, tek düze bi hikaye, benim gibi polisiye severseniz sizi tatmin etmeyecektir. Ama yeni başlayacaklar için bir nebze iyi gelebilir. Sevgiyle ve kitapla
Ayna ParamparçaCüneyt Ülsever · Doğan Kitap · 201348 okunma

Cüneyt Ülsever
Cüneyt ÜlseverYazar · 20 kitap
1951 yılında Ankara'da doğdu. Babası bir memur idi. Lise eğitimini Robert Kolej'inde tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde iktisat okumaya başladı. Ardından The Johns Hopkins Üniversitesi ve Columbia Üniversitesi'nde eğitimini sürdürdü. Harvard Üniversitesi'nde insan kaynakları üzerine doktora yapan Ülsever, 1983 yılında doktorasını alıp Türkiye'ye döndü ve Türkiye'de insan kaynakları üzerine doktora yapan ilk kişi oldu. Amerika'daki eğitimi sırasında ateist ve marksist görüşleri değişti ve liberal bir Müslüman oldu. Kanal 7, STV ve Hürriyetgazetesinde çalışan Ülsever son olarak Oda Tv'de köşe yazarlığı yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.