Ağustos 2012
Kanguru Yayınları

2021 68. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2021 21:44
Kitap gelecek zamanda dünyadaki hemen hemen herşeyin robotlar tarafından yapıldığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsanların robotlaştığı robotların nerdeyse insanlaştığı bir zaman .Hikayenin kahramanı Nergis robotların denetiminden sorumlu olup ,insanların özel yaşamlarında bile robot kullanmaya başladığı bu çağda gerçek yaşamın tamamen unutulmasını engellemeye çalışmaktadır.Gerçek yaşam ile ilgili projeler üretip bunları hayata geçirme savaşı verirken, kendi özel yaşamındaki ailesinin tamamen robotlardan oluştuğunun ortaya çıkması ise bir trajedidir.
AyŞehriTülay Güzeler · Kanguru Yayınları · 20126 okunma
2018 24. kitabı
Okunma: 14 Haziran 2018 00:38
Kitap robotlaşma konusunda hem bilgi hemde macera ile harmanlanıp bize sunulmuş.Robot sevgililer gibi robotik özellikleri ön plana sunup insanın robotlaşma evresi veya elektronik cihazlara bağlı kalmayı ele almış. Okuması kolay ve macera şeklinde heyecan uyandıran unsurlar bulunuyor.
AyŞehriTülay Güzeler · Kanguru Yayınları · 20126 okunma

Tülay GüzelerYazar · 5 kitap
Tülay Güzeler 1961 doğumlu. İskenderunlu. Tıp mezunu. Radyoloji hekimi. On yılı aşkın bir süredir emek veriyor edebiyata. Düzyazıcı. Anlatıcı-nakledici olmaktan çok gözlemleyici-sorgulayıcı. 'Gerçek'in var haliyle sorunu var, gerçeküstücü bir anlayışa sahip. Fantastik öğeler hep kaleminin ucunda. Zorluğu seçmiş bir yazar, edebiyatın dağ yolunda yürüyor.