Baby Daddy

İngilizce
Türler:

2025 27. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2025 15:55
Kisa minnacık hızlı bir kitap oldu benim için 35 yaşında olan kızımız anne olmaya karar verir ve sperm bankasına gider asansörde yakışıklı bir beyle mahsur kalır ve aralarında bir çekim olur (olmazsa olmaz) biraz zaman geçince aralarında anlaşmaya varırlar sadece hamile kalana kadar birlikte olacaklar!!!ama işler tabiki beklenildiği gibi gitmez ve olaylar başlar kitabı genel anlamda sevdim sonu hariç kitapta en güldüğüm kısım ilk buluşmada kızın masaya bir bardak koyması ve adamın içine bosalmasini istemesi oldu :)))) ne yazsam spoi olacağı için kısa tutacağım sinir oldugum şey ise kitabin sonunda bir olay oluyor sonra adam özür diyip aşkını itiraf ediyor kızda hemen kabul ediyor allahim yarabbim kızım sen manyakmisin dedim insan biraz düşünür yağ gibi erimez hemen senin için çok büyük bir mesele bu nasıl hemen inanırsın aşkını itiraf etti diye salak bu kız ya dedim kendi kendime yabancıların tabiki derdi farklı olduğu için çokta takmadan okuyun geçin:)))
Duygu ve Düşünce
2025 104. kitabı
Hikâye, güven sorunları sebebiyle hayatına erkek figürü almak istemeyen bir kadının anne olma arzusu üzerine kurulmuş. Alışılmışın dışında bir başlangıçla, kahramanımız bir sperm bankasına başvurmak istiyor. Ancak kaderin cilvesiyle, evlilikten ve bağlanmaktan korkan bir adamla asansörde mahsur kalıyor… ve olaylar buradan sonra hızla gelişiyor. Kızımızın ismi Jenna kendisi bir antika kitap dükkanı sahibi. Oğlumuz Emmet babasının işini devralmış patron ceo bir şey. İki karakterinde baba sorunları var. Emmetin aklında ooo taş gibi kızla sınırsız yormadan düşüp kalkıcam hayali, Jennanıj aklında kriterleri mükemmel bir donörden bedavaya sperm alacağım hayali var. Genel olarak komik be soft bir kitaptı. Erkek karakterin “ben sana sperm bankası olurum” teklifi, bir yandan kahkaha attırırken diğer yandan da “Acaba gerçekten gönül bağı kurmadan böyle bir şey mümkün mü?” sorusunu düşündürüyor. Aralarındaki diyaloglar çok akıcıydı, zaman zaman eğlenceli, zaman zaman içten duygularla örülmüş. Ancak tüm bunların yanında, kitabın sonu biraz aceleye gelmiş gibi hissettirdi. Duygusal birikimin ardından daha detaylı bir son görmek isterdim. Yine de genel olarak keyifli, çerezlik ama yer yer dokunaklı bir okumaydı. Farklı bir romantik kurgu arayanlara gönül rahatlığıyla öneririm.
2025 98. kitabı
35 yaşında olduğu için çocuk sahibi olmak isteyen Jenna sperm kliniğine aylar imce başvurmuştur. Randevu için asansöre biner ve asansör yukarıya çıkarken bozulur. Yanındaki yabancı yardım için birilerini arar fakat beklemek zorunda olduklarını öğrenirler. Yabancı adamın isminin Emmett olduğunu öğrenir ve sohbete başlarlar. Ona sperm kliniğine geldiğini söylemez fakat telefondaki annesi her şeyi açık etmiştir. Sohbet ilerledikçe Emmett Jenna'ya gönüllü sperm bağışçısı olabileceğini bunu doğal yollarla yapabileceklerini teklif eder... Tabii ki kızımız balıklama atlamadı bu teklife. Buluştukları akşam elinde kap ile hadi bana spermlerini ver dedi İkna edici konuşma ile Emmett durumu halletti ve karşılıklı alışveriş de başlamış oldu. Birbirleriyle seksten dışında daha fazla vakit geçirmeye başladıkça duygular devreye girdi ve planları altüst oldu Olaysız, kısa ve kolaylıkla okunan bir kitaptı o kadar çok seri üzerine bu kitap ilaç gibi geldi.
#çevirigiller
2025 93. kitabı
Kapaktan da anlayacağınız üzere kitap yetişkin içerikli ve bolca da yetişkin içerik mevcut yaşı küçük olanların bunu dikkate alarak okumasını tavsiye ederim. Konusuna gelecek olursak artık 35 yaşına gelmiş Jenna kendi işini kurmuş, hayatını düzene sokmuş bir kadınken baba sorunları yüzünden hiçbir erkeğe güvenmediği için hala yalnız bir kadındır. Yaşının da epeyce artmasıyla kendi ailesini kurmak ister ve erkeklere de güvenmeyince bir sperm donörü ile çocuk sahibi olmaya karar verir. Emmett ise aile şirketinin başına geçmiş, şirket yüzünden dağılan ailesi sebebi ile bir aile kurmaktan uzak, kendini yalnızca şirkete adayan bir adamken Jenna ile tanışınca neye uğradığını şaşırır. İkisinin tanışması ise Jenna'nın sağlık merkezi ile görüşmeye giderken aynı binada çalışan Emmett ile asansörde kalıp tanışmasıyla başlar. Emmett ondan ilk anda etkilenip onun donörü olmayı ister ama tek bir şartı vardır; bunu doğal yollardan yapmak!
2025 21. kitabı
Okunma: 12 Aralık 2025 20:32
* Yetişkin İçerik * Anlaşmalı İlişki # Düzenli bir ilişki istemeyen Jenna , bir bebek sahibi olmak ister . Bunun için sp.rm bankasına gider. Asansörün arızalanması sonucu ile randevusu zarar görür ve asansörde kaldığı adam ona bir teklif sunar. /Asansörde karşılaştığı Emmett ile anlaşmalı bir ilişki kurarlar. # Emmett 'in Jenna'yı gördüğünde onu arzulaması ve ona ettiği teklifle başlıyoruz. Aslında Emmetti ilk okuduğumda ona karşı ön yargıyla yaklaşmıştım . Sadece arzusunu öncelik edinen biri olarak görmüştüm . Ama okurken herhangi bir ilişki için bile olsa (adı yoktu ilişkinin) Jenna'ya olan saygısı hoşuma gitti. İlişkide sadece kendini değil onu da düşünmesi ince bir davranış. Jenna' ya değer verdiğini hissetirdi. Kendi ile birlikte onun da bu ilişkiden zevk almasını sağlamaya çalıştı. Tek taraflı değil çift olarak düşündü . - Jenna , geçmişinden kaynaklı her hangi bir erkekle ilişkiye hazır hissetmiyordu kendini. Bir bağı olsun istemiyordu. Bu teklifi kabul ettiğinde ilişkilerinde ilk başta çekingen davranmıştı... + Aslında birbirlerine zıt karakterleri gibi dursalar da geçmiş yaraları birbirini sardı ve aynı zamanda ortak yönlerini de ortaya çıkardı . + Birlikteliklerinden sonra spontane gelişen mini randevuların da/ birlikte vakit geçirmelerindeki o zaman dilimini sevdim. Soft hissettirdi. Birbirlerine olan bağımlılıkları istem dışı arttı ve aralarındaki bağ kuvvetlendi. (Yemek yeme / Oyun / Konuşma vs.) + Birbirlerine çekilen bu ikiliyi okumayı sevdim . + Bu tarz kitaplar okumak alışkanlığım değildir. Ama beklentimin üstünde bir kitaptı diyebilirim. # Anlaşmalı ilişkiden mi kaynaklandı bilmiyorum ama arada arkadaş gibi davranmalarının cidden ilişkilerini güçlendirdiğini düşünüyorum.

Kendall RyanYazar · 15 kitap
Kendall Ryan, New York Times, Wall Street Journal ve USA Today'in çok satan yazarlarından, cilveli, içten, ateşli ve bolca şakalaşma dolu aşk romanlarının yazarıdır. Dünyanın dört bir yanında yaşamış Amerikalı bir yazar olan Ryan'ın kitapları milyonlarca kopya satmış ve birçok dile çevrilmiştir. Baygınlık geçirten kahramanlar, cesur kadın kahramanlar ve sizi güldüren, utandıran ve aşık eden hikâyeler yazar. Yeni olaylar örgüsü kurmadığı zamanlarda, iki harika oğlunun gururlu annesi ve gerçek hayattaki kahramanının karısıdır.